Dragelor,

N-am mai organizat un concurs de mult timp,  nu pentru ca voi, cititoarele mele, n-ati merita, ci pentru ca nu mi s-a ivit ocazia. De data asta, partenerul meu intru fericirea voastra este Kurtmann, unul dintre site-urile de shopping online cele mai cunoscute de la noi. Si nu degeaba, pentru ca are o varietate foarte mare de produse, brand-uri cunoscute (Bershka, Stradivarius, Zara, Mango, Massimo Dutti, Pimkie, Pull and Bear, Desigual) si proiecte interesante (cum ar fi cel la care protagonista este Julie, una dintre bloggeritele de fashion de la noi, puteti admira fotografiile pe pagina de Facebook Kurtmann).


Ce puteti castiga? Un voucher in valoare de 80 de lei pe care il veti folosi pe Kurtmann, daca indepliniti cateva cerinte foarte simple cu ajutorul formularului Rafflecopter de mai jos:

a Rafflecopter giveaway

Concursul se desfasoara timp de o saptamana, incepand de astazi pana pe 15 aprilie, iar castigatoarea va fi anuntata dupa validarea sa de catre Kurtmann.ro. Ea va fi invitata sa-si revendice premiul in termen de 72 de ore de la anunt, pe adresa de mail de contact a blogului si mi-ar face mare placere sa ne impartaseasca si ce si-a ales dintre articolele de pe site dupa primirea comenzii si impresii despre cum s-a desfasurat procesul de comanda si livrare.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Acestea fiind spuse, va doresc succes si va astept cu drag inscrierile!

(Visited 109 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!