Cu scuzele de rigoare, public cu intarziere castigatoarele giveaway-ului Garnier. Imi pare tare rau, dar am fost super-prinsa si trebuia sa verific toate inscrierile. Am constatat ca unele dintre voi nu au scris link-ul corect (eu voiam linkul catre postarea voastra de pe Facebook – care se poate obtine daca dati click pe locul unde scrie ora la care ati postat – nu link catre profil) sau mi-au dat linkuri invalide. De data asta e ok, insa va rog sa fiti atente la aspectul asta pe viitor, pentru ca dupa cum o sa vedeti, o sa urmeze mai multe giveaways si n-asvrea sa fiu nevoita sa descalific pe nimeni pentru chestii minore.

Iata participantele, in ordinea inscrierii lor:

Si dupa ce am dat random de trei ori listei, iata ce mi-a aratat random.org:

Felicitari, Maria Merlusca si miha.ela, voi primiti cele doua seturi Garnier, iar Just An Angel, tu primesti voucher-ul care iti acorda 25% reducere la achizitionarea oricarui produs Garnier Pure sau Pure Active din farmaciile Catena si Sensiblu. Maria Merlusca si miha.ela, am rugamintea sa-mi trimiteti pana cel tarziu marti la ora 21:00 datele de contact pentru a va primi premiile.

Celorlalte cititoare nu pot decat sa le multumesc pentru participare! Sper sa va incercati norocul in continuare la celelalte giveaways pe care la voi tine in foarte scurt timp!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

(Visited 60 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!