Dragele mele, am ajuns la finalul celui de-al doilea giveaway! Am incercat sa public ieri castigatoarele, dar blogger nu a tinut cu mine deloc, asa ca am anuntat pe Facebook, pentru ca deja intarziasem prea mult. Revin cu postarea promisa si pe blog si sper sa ma iertati pentru suspansul prelungit.

Inainte de toate, as vrea sa va rog din nou sa fiti foarte atente la indeplinirea tuturor cerintelor, mai ales a celor puse de sponsori. Din pacate, la acest concurs au fost descalificate cateva dintre voi deoarece reprezentantul sponsorului nu v-a gasit ca fani ai paginii TH Boxes.
Regasiti mai jos toate participantele si o sa vedeti ca in dreptul unora dintre voi scrie “fara like” deoarece in cazul vostru am intampinat problema mentionata anterior.

Pentru ca am avut 52 de inscrieri valide, THBoxesva ofera 5 premii, iar norocoasele se regasesc in lista de mai jos:

Asadar Mariuka Marry, S Ma Dy, Madalina Alexandra Vicol, Cori Covaci (care deja mi-a trimis mail) si Ada Tina primesc premiile si am hotarat sa le acord 48 de ore incepand de acum (ca abia acum apare postarea pe blog) pentru a-si revendica premiul. Dragele mele, astept mail-urile voastre pentru a va comunica modalitatea prin care veti intra in posesia premiilor.

Celorlalte cititoare nu pot decat sa le urez succes la urmatoarele giveaways!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!