Bună să vă fie dimineața de duminică!

E primul weekend de vară, unul cu o vreme dubioșică, din păcate. Pentru noi, săptămâna a fost una liniștită, cu ciclul zilnic grădiniță -serviciu – acasă, monoton, dar binevenit căci ce ne scoate de obicei din monotonia asta sunt degrabă evenimente neplăcute.

Miercuri, joi și vineri Colegul a fost plecat, iar eu m-am temut că voi retrăi situația din toamnă, când el lipsit vreo două luni și jumătate de acasă, iar partea cea mai greu de gestionat nu era logistica zilnică, ci crizele de supărare ale Copilei pe fondul dorului de tatăl ei. Ei bine, Copila mea s-a dovedit a fi mult mai înțelegătoare cu toată situația, m-a uimit cât de bine s-a comportat și pun totul pe seama maturizării ei din toamnă și până acum.

Ziua Copilului am petrecut-o la bunici, spre bucuria tuturor, dar petrecerile o sa fie azi, pentru că cei doi finuți ai noștri sunt născuți în aceeași zi și o să fie o zi plină, cu două evenimente.

Am de o săptămână periuța electrică Philips Sonicare 2 Series și sunt tare încântată de ea. Am avut un Sonicare Easy Clean care s-a stricat acum vreo două luni și abia acum am înlocuit-o cu aceasta, care e un model mai nou. Surprinzător, am găsit-o la Selgros la un preț mai bun decât era online, am dat 230 de lei pe ea și nu regret nimic.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Micul meu proiect #cepoartaseptembriejoi merge mai departe, nu doar pentru blog, ci și pentru sufletul meu. Încerc să port chestii mai colorate și care să mă facă să mă simt bine în pielea și în hainele mele. Cel mai mult ma bucur când reușesc să îmbin fain piese cumpărate din târguri sau second-hand, cum sunt fusta și bluza din poza de mai sus.

Sau rochia asta, care e și suvenir din Elveția, o am de prin 2014, am luat-o într-o vacanță, pe când ne plimbam prin Lucerna și a costat 5 euro. Pentru că nu era rochia suficient de colorată, mi-am luat eu un “accesoriu” care mai și mirosea foarte frumos.

Cam așa au decurs zilele noastre în săptămâna ce se încheie azi.

Voi ce-ați făcut săptămâna asta?

(Visited 487 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!