Bună să vă fie dimineața de duminică!

Cam adormită mă simt azi, după weekend-ul trecut în care am pătimit o nuntă, prima săptămână de birou cu multă treabă și un weekend de vegheat Copilă bolnavioară. Dar mi-ați lipsit voi și-am zis că e totuși momentul să ne mai scriem și citim, ca să ne încărcăm reciproc bateriile.

Babuin de la Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea

Pe la noi pe acasă se amintește adesea despre cea mai recentă vacanță, despre care v-am și povestit aici. Ne-am plimbat atunci la ceea ce Copila numește logica magică, nu mă întrebați de ce, promit că n-am făcut mișto de nimeni botezând așa grădina zoologică din Râmnicu Vâlcea.

Vulpe de la Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea

A fost o competiție acerbă pentru a-și alege animalul preferat de acolo, ei îi plac mult în perioada asta poveștile lui Creangă, așa că ne-am învârtit pe la capre, iezi, urși și vulpi. Nu mă miră că a câștigat vumpea, pentru că e prima dată când vede una în realitate. Și încă ne mai povestește: Mai ții minte când am văzut vumpea la logica magică? Mai ții minte?

Processed with VSCO with f2 preset

O altă fascinație recentă o are pentru unghiile mele. De când m-am dat pe manichiură semipermanentă, îmi vede mereu unghiile colorate și îi plac din cale afară. Și ei, dar și mie, căci demult nu am mai avut mâinile atât de îngrijite! Încă mai am roșul din poză pe unghii, se ține bine de o săptămânî și ceva. Iar ce vedeți e a doua manichiură semipermanentă pe care mi-o fac singură.

Creion maro de ochi Melkior // Rimel Melkior Waterproof

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Și apropo de chestii rezistente, după ce mi-am cules de vreo câteva ori bucățele de rimel de sub ochi, am zis să schimb cu rimelul waterproof Melkior. Bănuiala mea e că vechiul rimel tindea să derapeze în special de la strănuturi și se lipea de anticearcănul puțin prea cremos.

Creion maro de ochi Melkior // Rimel Melkior Waterproof

Pe timpul zilei rimelul s-a comportat foarte bine, iar de curățat a fost simplu cu un balsam demachiant The Ordinary – care și-ar merita un review pe blog, că tot veni vorba. Ca și efect pe gene, am folosit rimeluri care mi-au plăcut mai mult ca alungire și volum, dar degeaba arată frumos pe gene dimineața dacă pe căldurile astea o iau la vale pe obraz.

Am intrat din nou în ritmul serviciu-grădiniță-casă și, deși nu ne făcusem planuri pentru weekend (pentru prima dată după ceva timp), odihna mult așteptată ne-a fost zdruncinată de o viroză a Copilei, culeasă probabil de la grădiniță. Așteptăm cu interes să se simtă mai bine, după episoadele de febră din ultimele 24 de ore. Partea bună e că nu i-a scăzut pofta de mâncare, deci bulănașele nu vor avea de suferit.

Interesant e că era cât pe ce să ne hotărâm la o escapadă la sora mea, dat fiind faptul că e ziua ei astăzi. Până să ne hotărâm însă, au apărut simptomele de viroză la Copilă, așa că planul neterminat a picat înainte să fie bătut în cuie. Așa că scriu și aici: la mulți ani, draga mea dragă! Ne pupăm pe WhatsApp mai târziu!

Voi ce-ați mai făcut săptămâna asta?

(Visited 478 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!