Bună să vă fie dimineața de duminică!

Săptămâna asta biroul meu de blogging a fost în deplasare, în mare parte la înălțime. Am Fost într-o nouă escapadă în trei, la munte de data asta, iar eu m-am folosit de majoritatea pauzelor de somn ale Copilei ca să mai recuperez din sarcinile de blog pe care mi le-am propus.

Am câteva draft-uri pregătite să apară pe blog în zilele în care nu am timp să pregătesc ceva proaspăt și asta mă relaxează foarte tare psihic. Probabil ați sesizat pauzele pe care le-am tot luat pe blog, cauzate din lipsă de timp în mare parte și parcă îmi era frică să revin, neștiind dacă mă voi putea ține de treabă constant de-acum încolo.

Pe de altă parte îmi și lipsește tare blogul și interacțiunea cu voi atunci când nu scriu și nu am parte de latura asta a vieții mele. Scriu pe blog de aproape 8 ani, iar de mai bine de 4 scriu constant, așa că e lesne de înțeles de ce lipsa blogului mă face să simt că lipsește de fapt o parte din mine.

Valea Oltului

Altfel, am încercat să ne plimbăm cât mai mult în zona unde ne-am petrecut vacanța, adică pe Valea Oltului. Am fost în aproape fiecare dimineață într/o mică excursie: ne-am plimbat cu vaporașul pe Olt, am fost și la grădina zoologică (căreia Copila îi tot spune gădina magică, nu știu de ce), am vizitat Salina de la Ocnele Mari și ne-am dus și la Aqua Park Cozia să ne dăm în tobogane.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Toate excursiile ne-au plăcut și au avut farmec, doar la Salină am mers sâmbătă și am prins o aglomerație de nedescris. Probabil oricând vom mai ajunge aici o să reluăm destinațiile, având grijă să fie în timpul săptămânii.

Copila a părut să se simtă mai bine în vacanța aceasta și bănuiesc două posibile cauze: una ar fi că s-a mai obișnuit cu plecările de acasă, iar a doua ar fi copiii de aici cu care s-a putut juca și cu care s-a înțeles pentru că vorbesc aceeași limbă. Ea în general e foarte retrasă în locuri noi, acceptă destul de greu oamenii pe care nu îi cunoaște, însă în vacanța asta mi s-a părut că s-a dezghețat destul de mult și a fost mult mai puțin stresată decât în vacanța din Tenerife.

Acum 3 ani, cu burtică de 5 luni de sarcină…

Am fost cazați în Căciulata, unde am mai fost de câteva ori, ultima dată chiar acum 3 ani, când Copila era în burtica ce începea să se contureze. M-au încercat multe emoții când am văzut-o alergând pe terasa unde eu făcusem poza de mai sus…

Acum ne-am întors în formula de 3 și parcă ne-am distrat mai mult decât în vizitele anterioare. Ne-am și plimbat mult, am vrut să-i arătăm tot felul de lucruri, ne-am relaxat ceva mai mult cât ea s-a jucat cu ceilalți copii și ne-am bucurat să o vedem crescând.

Și ținutele pe care le-am ales pentru vacanță au fost tot din cele relaxate, scopul meu de când a venit Copila a fost să reduc dimensiunea bagajelor mele scoțând piesele mai degrabă inutile sau pretențioase din categoria dacă o să am nevoie și de asta?! Detalii despre articolele de mai sus găsiți aici.

M-am ghidat după lista de bagaje de aici și ne-am descurcat cu un troller mic pentru ea și unul mai măricel pentru noi doi, plus o geantă de plajă cu prosoape, pălării și încălțăminte de plajă.

Singura problemă e că vara abia a început, iar noi am rămas fără vacanțe… Dar ne-om descurca într-un fel sau altul să ne încărcăm bateriile în weekend-uri cu mici escapade… sper.

Voi ce-ați făcut săptămâna asta?

(Visited 476 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!