Cafea-cu-Băiețel

Bună sa va fie dimineața de duminică!

Pentru noi, săptămâna ce se încheie azi a fost singura săptămână de vacanță din acest an. Am reușit, după îndelungi serii de gândit și discutat, să mergem la Câmpulung Moldovenesc, la o pensiune unde am mers în urmă cu 3 ani cu a noastră Copilă. Ne-am temut de ce se teme cam toată lumea și ne-am luat masurile de precauție la care ne-am putut gândi. Am găsit pensiunea goală, am fost singurii oaspeți, iar asta ne-a ajutat să ne simțim mai în siguranță. A contat și că am fost cu familia un pic lărgită, iar asta mi-a dat și mie prilejul să mă mai odihnesc și să stau pe rând doar cu unul din copii.

Terasa vilei oferă o priveliște minunată, îți venea sa stai acolo de drag. Iar vremea a ținut cât de cât cu noi, am avut ploaie doar o jumătate de zi, așa că am mâncat afară, ne-am plimbat pe ulițele din împrejurimi și am stat la aer cât de mult am putut.

Familia-mea

În ziua ploioasă am stat și la piscină, cred ca ni s-a permis pentru că eram doar noi în vilă și nici noi nu am fi mers dacă mai erau și alte persoane, din motive lesne de înțeles.

Copila la 11 luni

În piscina aceasta am o fotografie cu o Copilă de aproape 11 luni și recunosc că mi-s dragi locurile pe unde am fost cu ea și datorită acestui lucru, că le-am descoperit împreună și îmi doresc să revenim la un normal în care să ne putem plimba mai mult, în locuri cunoscute sau pe care să le descoperim în 4.

Copila-Băiețel

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Cei doi Minunați se înțeleg bine tot mai des, Băiețel chicotește într-un fel anume când o vede pe ea, iar ea îi dă atenție. Pe un drum scurt când am fost nevoita sa montez scoica în locul unde stăteam eu de obicei și a trebuit să stau în față, Băiețel vocifera și Copila ii explica (cam pe tonul folosit de mine) că mai avem puțin și ajungem, să nu facă gălăgie ca să stea părinții liniștiți, iar eu mă și amuzam și mă și simțeam mândră de ea.

Băiețel-la-6-luni

Băiețel a împlinit 6 luni și e din ce în ce mai amuzant, abil și ambițios. Se târăște prin casă, se ridica ocazional singur în fund și când nu ii iese, stă într-o rână până obosește. Stă destul de bine în fund nesusținut și urmează să începem diversificarea de săptămâna următoare. Am emoții din cauza alergiilor lui, dar sunt și curioasă cum i se vor părea solidele.

Caju-arahide-miere-sare-lidl

Iar la final, să vă arăt și o gustărică descoperită săptămâna asta, arahide și caju în crustă de miere cu sare. Multe din chestiile mele preferate sunt off limits din cauza regimului de aplv pe care îl țin. Într-o seară mă văicăream că mi-e poftă de migdale în ciocolată de la Lidl, iar mama mi-a adus punga asta și mi-a zis râzând : “zi și tu că sunt migdale în ciocolată!” Nu-s ele chiar migdale în ciocolată, dar sunt bune. Bune rău!

Voi ce-ați făcut săptămâna asta?

(Visited 42 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!