Ma intrebam lucrul asta cand baleam prin DM dupa tot felul de produse colorate, frumos mirositoare si ieftine pe deasupra. Am rezistat cu greu impulsului de a-mi cumpara din fiecare, insa motivatia a fost asta, ca mai aveam acasa sapunuri, creme, sampoane, balsam, masti etc. si am tendinta asta de a incepe produsele noi imediat ce le cumpar, iar cele vechi raman in fundul dulapurilor sau aduna praf in baie. Ca tot citeam despre proiectele de tip n-Pan pe bloguri, eu cam asa fac mereu, imi impun sa nu cumpar nimic pana nu termin ce am cand vine vorba de fonduri de ten, creme, rimel, sampon, balsam, sapunuri, deodorante. La farduri, glossuri, rujuri fac rabat de la regula, dar incerc sa nu cumpar aceleasi nuante.

Cand nu-mi prieste ceva, prefer sa dau mai departe surorii mele (avem nevoi relativ asemanatoare, ten mixt si par uscat). Daca nu ii priesc nici ei, atunci poate sa le arunce ea linistita, ca doar nu a dat bani pe ele :)
Cu samponul sau balsamul, daca imi iau altceva, le mai duc acasa la parinti, ca sa am ceva acolo, back-up, pentru cand ajung pe acasa si sor’mea tocmai a stors ultimele picaturi de balsam (am patit-o o data).
Trebuie sa recunosc ca produsele de make-up nu prea le arunc daca nu sunt gata, decat daca isi schimba compozitia (nu prea am patit-o). Rimelul nu il arunc dupa 3 luni, ci cand se usuca. Oricum, am senzatia ca asta e si o tactica de a ne face sa cheltuim mai multi bani pe produse. Normal ca daca arunci un rimel, trebuie sa il inlocuiesti.
Cam asa procedez eu. Daca nu aveti timp sa lasati un comentariu in care sa impartasiti obiceiurile voastre, am un sondaj atasat in prima parte a paginii.

Photo @ http://makemeblush.onsugar.com/How-re-use-your-old-make-up-9208434

(Visited 115 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!