Nu stiu altii cum sunt, dar eu m-am saturat sa alerg prin magazine pe 22 decembrie, in cautarea ultimelor cadouri de Craciun. Si nu stiu cum se face, dar niciodata pana acum nu mi-a iesit planul de a termina cumparaturile de cadouri in noiembrie, astfel incat sa fie totul atent gandit si planificat, frumos impachetat la data daruirii. Anul asta insa e primul in care am reusit – avem 90% din cadouri acasa sau in drum spre noi, hartia de impachetat e pregatita, panglicile colorate asemenea, si imediat ce se termina de livrat tot, o sa ma apuc de pregatit ce punem in tolba lui Mos Craciun.

Si cum astazi e 1 decembrie, iar cititoarele mele dragi nu puteau sa nu se regaseasca pe lista Mosului, am pus la cale impreuna cu Blacknight.ro un concurs, iar una, cea mai norocoasa, isi va primi astfel primul dar din luna cadourilor de la noi.

Si cadoul? Care e Cadoul?

Ca sa fie totul si mai special si pentru ca aceasta cititoare norocoasa sa se bucure si mai mult de premiu, acesta nu va fi un set de produse, ci un voucher in valoare de 400 lei, pe care ii poate cheltui cum doreste sufletelul ei pe site-ul Blacknight.ro, alegandu-si produsele preferate sau produsele pe care le are pe lista de dorinte.

Ne-am gandit sa incheiem concursul chiar de ziua lui Mos Nicolae, ca sa ne asiguram ca este timp pentru extragere, alegerea produselor, livrare, astfel incat in seara de Ajunul Craciunului cititoarea norocoasa sa poarte macar unul dintre produsele pe care si le-a ales in dar – fie ca e un ruj rosu, o manichiura sclipitoare, un blush care sa-i improspateze chipul sau un fond de ten care sa-i evidentieze frumusetea naturala.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa?

Conditia este una singura:

sa fiti abonate la blogul SeptembrieJoi.com si la Blacknight.ro.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Dorinta noastra este de a va tine aproape, atat cu textele noi publicate pe blog, cat si cu noutatile si ofertele speciale ale magazinului. Formularul de abonare la blog il gasiti putin mai sus, iar cel de abonare la noutatile magazinului Blacknight se afla in subsolul acestei pagini. Dupa ce v-ati abonat, lasati un comentariu pe blog in care sa ne povestiti cum va veti alege darul si daca intentionati sa il impartiti cu cineva, iar in campul de email nu uitati sa lasati adresa cu care v-ati si abonat – pe baza ei vom face validarea castigatorului.

Informatii organizatorice

  • Concursul se desfasoara in perioada 1 – 6 decembrie 2017, extragerea castigatorului se va face cu random.org, iar castigatorul va fi anuntat in cel mai scurt timp posibil, pe email.
  • Premiul se va alege in maximum 5 zile de la trimiterea email-ului prin care castigatorul este anuntat, astfel incat sa poata fi livrat pana la Craciun. Premiul va fi trimis gratuit, prin curier, la o adresa de pe teritoriul Romaniei. Taxele de transport sunt suportate de catre sponsor.
  • Voucherul poate fi folosit la o singura runda de cumparaturi, nu va fi esalonat pentru mai multe achizitii.

Acestea fiind scrise, va asteptam inscrierile si va dorim

Mult succes!

Castigatoarea este Lavinia Suta! Felicitari!

(Visited 1,602 times, 1 visits today)