Vara aceasta m-a prins pe picior greșit, ca să zic așa, pentru că garderoba mea de dinainte de sarcină nu prea mi se potrivește, fie ca funcționalitate, fie ca dimensiuni, iar eu schimb hainele foarte des deoarece Băiețel încă are reflux și încă varsă pe mine (și pe el, bineînțeles), ceea ce mă face nevoită să rulez mai multe haine decât am.

Așa că am plasat o comandă pe H&M în care am inclus doar articole practice. M-am gândit să vi le arăt pentru cazul în care sunteți în căutare de haine lejere, dar și pentru că îmi era dor să postez ceva despre haine aici.

Fac un scurt disclaimer legat de calitatea pozelor, care nu e cea mai strălucită, deși le-am făcut cu camera. Am fost mega-grăbită să nu se trezească pruncii și, după ce am văzut ca nu sunt tocmai clare, nu am mai avut timp sa refac. Luați-o ca pe o scuză, ca pe cenușă în cap, dar chiar îmi doream să postez și am preferat să nu mă cramponez în faptul că pozele sunt departe de a fi perfecte.

Cum am ales haine practice pentru mame?

Am căutat tricouri cu acces rapid la sân și pantaloni cu buzunare, în care să pot pune telefonul și cheile măcar pentru termen scurt – nu e foarte haios sa cobori trei etaje cu un bebeluș în brațe, un copil de mână și un rucsac în spate și să ai nevoie sa pui sau sa scoți chestii din acesta din urmă.

O parte din articole au fost reduse, o parte la preț întreg. Am luat chestii care mi se par fain de folosit și după ce trece perioada de alăptare și care ar trebui să mi se potrivească și dacă revin la dimensiunile de dinainte de sarcină.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Tricourile basic le-am luat în doua variante de culori, alb și negru. Mai am acasă unul alb și am descoperit întâmplător că pot alăptat cu el, ca e suficient de decoltat pentru ca bustul meu deloc generos să devină lactobar la nevoie.

Au fost un chilipir, 20 de lei fiecare, materialul e ușor și subțirel, prea puțin transparent la cel alb. Se și calcă ușor, necălcate nu prea merg, decât dacă sunteți semnificativ mai relaxate ca mine. Le găsiți aici.

Tot pentru partea de sus și tot pentru acces facil la decolteu (ajutat și de năsturei) am ales și tricoul de mai jos. M-au atras însă și nuanța frumoasă și faptul că e din in și e mult mai răcoros. Acesta a fost 32 de lei, redus, și îmi place mult cum vine și cum se simte pe piele, să vedem cum o să mă descurc cu spălatul. Se găsește doar online, aici, și vine și în alte nuanțe.

Și că tot vorbeam de in, am luat și o pereche de pantaloni scurți din in în această comandă. Pantalonii mei scurți nu prea se mai încheie din cauza a ceea ce a rămas pe talie și șolduri din perioada sarcinii. De fapt, cam toți pantalonii, indiferent de lungime sunt așa, plus că prefer acum pantalonii cu talia mai înaltă ca să mă pot apleca la căruț și să desenez pe asfalt în voie.

Pantalonii ăștia cred că mergeau un pic mai mari acum, dar am preferat sa cumpar S să îi pot purta și dacă mai slabesc puțin. Pe model vin ceva mai lejeri decât arată pe mine deocamdată. Nu au talia înaltă, dar îmi acoperă soldurile și îmbracă frumos piciorul. Combinația de culori și dungile îi fac versatili, dar pe site mai există și ale variante de culori uni sau dungi mai subțiri. Aceștia au costat 44 de lei, reduși și îi găsiți aici.

Au 55% in în compoziție și restul vâscoză, am emoții cu spălarea lor – dacă aveti ceva ponturi, vă rog să mi le lăsați în comentarii. Nu mi-e prea la indemână să îi duc la curățătorie.

Și ultimii pantaloni sunt o fantezie a mea ca și croială, ceva total atipic pentru mine și unic în garderoba mea. Pe vremea mamei, cred că asta era mai degrabă o fustă pantalon care se termină, în cazul meu, la jumătatea gambei.

I-am luat neștiind dacă o să mă simt confortabil să port așa ceva, m-am temut că mi-ar putea subția optic picioarele, fiind atât de largi și că mă vor face să par si mai înaltă, ciu dungile lor verticale. De fapt, au talia foarte mișto structurată și se simt super subțiri și răcoroși. Și aceștia îmi sunt cam ficși, mai tare decât cei din in. Pe site găsiți și alte nuanțe, aceștia au fost 60 lei. Sunt singurii pe care iau în calcul să âi returnez, mi se pare că nu sunt reprezentativi ca stil pentru mine… Voi ce ați face?

Toate articolele sunt mărimea S, eu am 60 și ceva de kilograme și 1,83 m.

Și pentru că nu m-am putut rezuma la atât, am luat și pentru Băiețel niște pantaloni lungi în mărimea 68, căci acolo se află momentan, iar body-uri și salopete am primit de la prieteni. Am luat două variante de culoare, ca să se potrivească cu restul garderobei lui. Costă 30 lei/perechea.

Am adăugat și un set de bavete simpatice – al treilea pe care îl are, deoarece Băiețel încă regurgitează mult, iar bavețelele sunt primele fără de care rămân între spălări.

Iar dacă faceți comenzi des, e bine să stiți că au mai nou un program de loialitate foarte mișto, vă puteți înscrie aici. Pe lângă reduceri la achiziții de pe site și alte beneficii, pe mine mă tentează reducerea de 40% la produsele Philips pentru că vechiul duș bucal Dr. Mayer și-a dat obștescul sfârșit, după patru ani, și trebuie să mă orientez către altceva.

Ce gen de haine recomandați pentru plimbările cu copiii și alăptat? Mai aveți și alte sugestii?

(Visited 564 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!