Cine citește bloguri de mulți ani, cu siguranță își amintește popularele lepșe care se tot perindau prin blogosferă. Ori că m-am rupt eu prea tare de comunitate, ori că a uitat lumea de ele, cert e că nu prea le-am mai văzut.

Mie îmi place sa recitesc articolele vechi, mai ales ciclic, ca să zic așa. Și recitind despre vara lui 2016 și cea din 2014, m-am gândit că n-ar fi rău să reiau întrebările de atunci și să văd ce s-a mai schimbat. În vara lui 2016 eram destul de însărcinată, lucru pe care la vremea aceea nu eram încă pregătită să îl dezvălui pe blog. Vara lui 2019 a fost petrecută cu a mea Copilă, care se apropie de 3 ani.

1. Rujul tau preferat in aceasta vara

Au fost două, pe care le port cu aceeași plăcere: Maybelline Color Sensational Rich Plum (315) și Armani Extasy Shine 101. Sunt diferite și ca textură, și ca nuanță, și ca gamă de preț, dar îmi plac ambele foarte mult.

2. Oja preferata din aceasta vara

Față de 2016, în 2019 am descoperit manichiura semipermanentă, dar preferințele în ceea ce privește nuanțele au rămas similare. Vara asta am purtat cel mai mult oja Cupio Buttermilk, un bej discret cu ușoare irizații.

3. Costumul de baie care iti place

Anul acesta nu am făcut nicio achiziție, am purtat un costum de baie luat anul trecut din Auchan. Am fost câteva zile la mare în mai și câteva la munte în iunie, unde l-am purtat la piscină, așa că nu am apucat să mă plictisesc de el.

4. Bautura preferata in aceasta vara

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Sunt în continuare fan Cola și cafea… Iar dacă vreau ceva alcoolizat, prefer cidrul de mere, fără alte arome.

5. Autobronzantul preferat

Anul acesta, ca și în anii de după naștere, nu am mai folosit autobronzant, deloc.

6. Melodia preferata in aceasta vara

În mașină pe repeat a fost Massive Attack, Teardrop. Prin casă am ascultat Romantic FM. Iar în căști s-au auzit cel mai mult podcast-urile mele preferate.

7. Accesoriul preferat vara asta

Am purtat in disperare ochelarii de soare Polaroid luați în primăvară. Modelul este PLD 4046/S.

În picioare, cel mai des am pus o pereche de sandale Lasocki de la CCC, luate la începutul verii. Am descoperit cu stupoare cât de versatil este rozul-nude, l-am purtat la aproape orice.

Iar de la Deichmann am luat o geantă nouă de vară, pentru că cele pe care le purtam în anii trecuți (și pe care le-ați văzut aici) au decis sa se strice. Mi-e dragă tare și este foarte versatilă și ea, am purtat-o aproape exclusiv de când am luat-o. Probabil că, fiind din material textil, nu va rezista la fel de mult ca celelalte două pe care le-am avut în alți ani.

8. Parfumul preferat vara aceasta

Vara asta, în mod surprinzător, am purtat preponderent același parfum ca în 2015, Guess Double Dare, care e gata, gata să se termine. Cat Copila a fost mică, nu prea am folosit parfumuri, iar acesta este unul din puținele pe care le am și care merge vara pentru că nu este dulce.

9. Cartea preferată în această vară

În timpul vacantei în Tenerife am reușit să dau gata Povestea mea de Michelle Obama. Mi-a plăcut mult cartea și am rămas cu câteva idei din ea.

Acum citesc Revoluția Iubirii de Gaspar Gyorgy, îmi place și ea, dar nu am reușit să trec de jumătate încă, din lipsă de timp.

10. Ce am asteptat cu nerabdare in aceasta vara?

Partea proastă, când îți programezi concediul cel mai fain în luna mai, e că nu mai ai mare lucru de așteptat în vară. Vacanța noastră a fost în Tenerife, iar în vară nu am mai avut ieșiri la fel de spectaculoase.

În schimb, am avut niște evenimente de familie foarte importante, nuntă verișoarei mele și botezul nepoatei, ceea ce a reunit familia extinsă de mai multe ori și ne-am bucurat unii de alții.

Cititoarele mai vechi poate își amintesc de fotografia pe care am postat-o anul trecut, cu mine, mama și sora mea în rochiile noastre de mirese (o puteți revedea aici). Ei bine, anul acesta am refăcut cadrul, în altă formulă.

Și acum, că e deja septembrie, nu pot decât sa sper ca vara voastră a fost liniștită sau condimentată de evenimente fericite.

Voi ce-ați făcut vara asta?

(Visited 586 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!