Vara asta a fost una lentă pentru mine pe blog, m-am odihnit și eu precum redacțiile revistelor glossy… A trecut și aniversarea blogului pe care am uitat să o sărbătoresc, deși cifra de anul acesta e una cu adevărat măgulitoare pentru mine.

Dar m-am motivat să scriu azi cu gândul la cititoarele mele fidele care așteaptă să discutăm împreună aparițiile noi din segmentul reviste cu cadouri.

M-a amuzat un pic faptul că ambele reviste de septembrie care au apărut până acum au ceva în comun și o sa vedeți imediat despre ce e vorba.

Unica (11,90 lei/14,90 lei) vine împreună cu un ulei de păr Loncolor Expert Natural Oil Therapy. Nu l-am folosit și nici nu mă tentează pentru că rămân deocamdată adepta Curly Girl Method, chiar dacă doar din punctul de vedere al produselor folosite.

Avantaje (12,99 lei) are drept cadou tot un produs Loncolor, de data aceasta este vorba despre balsamul Loncolor pentru păr vopsit. Nici pe acesta nu l-am încercat, dar prietena mea și a blogului, Ema, cea care mă și ajută cu informații despre reviste, mi-a zis că se înțelege bine cu el, iar ea chiar are un păr frumos și sănătos, e și vopsit, deci experiența ei e relevantă.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Am remarcat că Glamour, una din obișnuitele reviste cu cadouri din trecut, a luat o pauză peste vară și a lansat o ediție estivală, iar cea din septembrie se lasă încă așteptată. Așadar, este una din marile absente de pe lista de reviste pe care le verific eu de obicei.

Până acum, eu am aflat doar de aceste reviste cu cadouri, dar mai așteptăm și altele o dată cu venirea toamnei calendaristice, poate chiar a unui nou Marie Claire Beauty Kit!

Voi ce reviste cu cadouri ați cumpărat sau ați mai văzut în magazinele de presă?

(Visited 1,190 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!