Am aflat cu mare bucurie despre campania pe care a initiat-o si in acest an Zorile Store de a-si desemna un Blogger Ambasador! Ma inscriu si in acest an cu entuziasm pentru ca am participat si la campania de testare pe care au desfasurat-o anul trecut si am fost foarte incantata de sandalele primite, atat de incantata incat au devenit cea mai purtata pereche de incaltaminte vara trecuta!

Eu m-am convins de calitatea incaltarilor Ipanema pentru ca mai am alte doua perechi de papuci inca de acum vreo patru ani de la ei si i-am purtat des si in conditii grele, dar s-au comportat foarte bine si mi-au fost extrem de comozi de fiecare data. Experientele anterioare cu aceasta firma m-au convins ca sunt rezistenti, iar materialul e foarte moale si flexibil.

Asa ca si in aceasta campanie tot papuci Ipanema imi doresc si mi-am ales un model casual, Ritmos Thong:

Daca aveti un blog de mai mult de 3 luni si ati scris mai mult de 10 articole, participati cu incredere si nu uitati sa va alegeti incaltarile din sectiunea Curatenia de primavara! Merita sa aruncati un ochi pe site si daca nu aveti blog, caci Zorile Store au o promotie interesanta si puteti primi cadou fie o pereche de sandale/papuci, fie o pereche de pantofi sport, in functie de valoarea comenzii.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Ce papuci va tenteaza de pe site?

 

(Visited 142 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!