Nu ma uit la filme in general, prefer serialele si urmaresc cate un film artistic (cum le spuneau pe vremuri) foarte rar si doar cand primesc vreo recomandare. 

In dimineata asta terminasem de vazut toate episoadele noi ale serialelor pe care le urmaresc si nu stiam la ce sa ma mai uit. Mi-am amintit ca verisoara mea imi povestea despre faptul ca a vazut toate filmele nominalizate la Oscar, mai putin Extremely Loud and Incredibly Close pentru ca nu l-a gasit si-am zis sa-mi incerc si eu norocul pe un site pe care pot conta si de unde scot filmele foarte repede si am reusit sa-l scot de acolo.

Tocmai l-am terminat de vazut si m-a impresionat tare mult! Este vorba despre un copil cu Asperger’s (o forma mai usoara de autism) al carui tata a murit in catastrofa de pe 11 septembrie si pe care incearca sa o inteleaga si sa o accepte. Poate ar trebui sa fac un rezumat al filmului, insa nu as putea face asta fara spoilers, asa ca va las pe voi, cei pe care v-am facut curiosi, sa-mi spuneti daca si din punctul vostru de vedere a meritat. Am mai vazut cateva filme nominalizate la Oscar anul acesta, insa acesta mi s-a parut cel mai bun dintre toate. Daca distributia este unul din argumentele care va convinge sa vedeti un film, parintii copilului sunt jucati de Sandra Bullok si Tom Hanks, iar rolul principal ii revine lui Thomas Horn, pe care nu l-am mai vazut pana acum in vreun alt film, dar si-a intrat foarte bine in rol! Am regasit-o si pe Viola Davis, care este nominalizata la Oscar pentru rolul principal din The Help.

Ati vazut filmul? Daca nu, v-am starnit suficient curiozitatea? In cazul in care o sa-l urmariti, chiar as vrea sa stiu daca vi s-a parut si voua la fel de bun.

(Visited 56 times, 1 visits today)