Fiecare dintre serialele pe care le-am urmarit a avut ceva ce mi-a placut, caci altfel ma lasam de el la primul episod! Kyle XY e un serial mai aparte pentru ca subiectul, o sa ziceti voi, nu e ceva ce ar interesa o fata… Insa o sa va explic de ce mi-a placut.

Kyle este gasit intr-o padure si pare a fi un adolescent cu probleme mintale. De fapt, el se dovedeste a fi un om cu o capacitate extraordinara si o inteligenta iesita din comun, dar caruia ii lipsesc abilitatile necesare convietuirii intr-o colectivitate. Kyle este preluat de o psiho-terapeuta care il adopta practic si il integreaza in familia sa, incercand pe cat posibil sa pstreze aparentele unei familii normale. Mai multe despre intriga nu va spun pentru ca sper ca v-am facut cat de cat curioase si ca veti vrea sa descoperiti restul singurele.

What’s in it for the girls? Pai bineinteles ca e si o parte romantica a acestei povesti, Kyle si fratii sai adoptivi se confrunta cu problemele specifice adolescentei, se indragostesc, sunt parasiti, sufera and stuff. In plus, daca vreti un motiv si mai atragator, iata-i pe Matt Dallas (aka Kyle)…

… si cel ce va deveni prietenul sau cel mai bun, Chris Olivero (aka Declan):

Mai sunt si cateva domnisoare interesante pe acolo, dar sper ca v-am facut suficient de curioase. Dupa cum spuneam, nu e your typical chick tv series (mie mi-a fost recomandat de un baiat), dar m-a prins si l-am urmarit pana la sfarsitul neasteptat (filmarile nu au mai fost continuate dupa sezonul trei).

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

P.S.: Nu uitati de pensula Miss Taylor Kabuki! Va puteti inscrie la giveaway pana pe 29 mai!

(Visited 72 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!