Fanii Grey’s Anatomy stiu ca serialul acesta e un spin-off al celui dintai. Addison Montgomery isi ia gandul de la fostul sot, Derek Sheperd, si se muta in Los Angeles pentru a lucra impreuna cu prietenii sai din facultate care si-au deschis un cabinet propriu. Bineinteles ca se leaga relatii cu ceilalti doctori de la cabinet, relatiile se formeaza, se destrama, se reinnoiesc si tot asa.

Daca va place genul acesta de serial, Private Practice e unul dintre cele bune, are povesti originale si personaje interesante. Scenaristii au conceput astfel episoadele incat multe dintre acestea pun privitorul in fata unei dileme morale prin cazurile medicale pe care le prezinta. Una dintre acestea pe care nu cred ca o voi putea uita vreodata e urmatoarea: daca esti parinte de gemeni bolnavi si nu poti salva decat unul dintre copii, cum il alegi pe cel care va supravietui? Numai gandul de a fi pusa intr-o astfel de situatie ma revolta…

Va uitati la aces serial?
Va plac serialele medicale?
Va plac spin-off-urile dupa serialele de succes sau credeti ca un personaj, odata plecat din contextul original, nu mai are acelasi farmec?

(Visited 95 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!