Sa nu ma certati ca am chiulit! Saptamana trecuta am umblat zile la rand dupa costumul mirelui, iar saptamana asta a fost randul alegerii mobilei pentru noul nostru camin, asadar sper ca veti intelege absenta mea. Am multe sa va arat si incep cu aceasta:

Stiti pensulele mele, da? Cateva la numar, toate ELF, calitate OK, insa cine straluceste acum intre ele? O pensula Sigma nou-nouta, doar pentru mine! V-am povestit ca m-am inscris la programul de afiliere (ceea ce va recomand cu caldura sa faceti si voi) pentru pensula F80 si, pentru ca aveam multi prieteni pe Facebook, m-am calificat pentru pensula aceasta (intre timp, am castigat si F80 de la Katyna si abia astept). A ajuns in aproximativ 10 zile la mine si (dupa o mica cearta cu reprezentantul vamal, pentru ca nu aveam factura sa dovedesc valoarea produsului – ce factura sa am daca am primit pachetul gratuit?!) a devenit a mea!

N-am apucat sa experimentez prea multe, dar pot sa va spun ca e foarte fina si are perii mult mai moi decat Flat Top-ul de la Elf Studio (pe aceea o am si de asta le compar). Aplica pudra foarte frumos, atingerea e mega-delicata si imi pare rau ca nu stiu eu cum sa ma joc cu ea mai mult ca sa-i descopar tot potentialul.

Pregatesc si un giveaway pentru ca cei de la Sigma mi-au dat dreptul de a va oferi si voua aceasta pensula, insa vreau sa ma folosesc de Google Docs pentru a genera un formular de inscriere, va fi mai simplu si pentru voi, si pentru mine. Intampin niste mici probleme tehnice asa ca, va rog, daca ati lucrat cu asa ceva, sa-mi dati o mana de ajutor si sa incepem concursul cat mai curand!

(Visited 79 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!