Dragi cititoare,

Nu puteam marca aceasta data decat multumindu-va ca ati fost alaturi de mine in ultimii trei ani! Cu mutari, schimbari, stangacii, urcusuri si coborasuri, am ajuns sa sarbatorim impreuna trei ani de la primul articol publicat pe acest blog, pe care eu il consider oaza mea si-a voastra, si numit Septembrie, Joi.

Imi lipsesc cuvintele pentru a-mi exprima bucuria pe care o simt, as vrea doar sa stiti ca pun mult suflet in acest proiect si de aceea se explica si consecventa cu care m-am tinut de el: chiar si cu pauze, tot am revenit la scris pentru ca deocamdata simt ca e parte din viata mea! Mi-ar lipsi prea mult contactul cu voi si comunicarea speciala de care am parte prin intermediul blogului!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

M-am gandit ca cel mai adecvat ar fi sa sarbatorim tot impreuna, printr-un giveaway, ca nu am mai facut demult unul! Si am de oferit trei premii:

  • demachiant Nivea Pure & Natural si creioanele Avon SuperShock Golden Fawn si Blackberry, nuantele mele preferate din gama

  • crema La Roche Posay Effaclar Mat, oferita cu drag de La Roche Posay, si creionul de buze Korres Soft Touch in nuanta Rosu – va merge la ANDREEA

  • mini parfumYves Rocher Naturelle, oja Orly Rose Radiance si balsam de buze Madre Bees cu miere – va merge la ALINA

Sunt invitate sa participe toate cititoarele cu adresa de corespondenta in Romania,  prin intermediul formularului de inscriere:

 a Rafflecopter giveaway

Va puteti inscrie de astazi, 22.08.2013, pana pe 4.09.2013, de ziua mea de nastere! Castigatorii vor fi anuntati in cel mai scurt timp posibil, vor primi un e-mail din partea mea si sunt rugati sa raspunda in termen de 3 zile. In caz contrar voi efectua o noua extragere. De asemenea, alegerea premiilor se va face de catre castigatori, prioritatea acordandu-se in functie de cat de repede raspund la e-mail. Cu alte cuvinte, primul venit, primul servit! :)

Acestea fiind spuse, astept cu drag inscrierile voastre si va multumesc pentru sprijinul, vizitele si comentariile lasate aici!

(Visited 94 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!