Sunt complet defazata de cand cu concediul asta medical… In loc sa am timp mai mult sa scriu pe blog, mai tare m-am ametit stand atat in casa. Drept urmare, azi va scriu despre ziua de ieri, iar maine voi scrie despre cea de azi, trecand peste faptul ca am fost cam absenta in general. Pe Facebook am mai postat una alta, aruncati o privire daca n-ati vazut noutatile!

Si daca ma urmariti pe Facebook, stiti deja ca am avut surprize frumoase la posta! Asteptam cateva colete exact cand am plecat la Cluj si am mai avut cateva inspiratii de moment prin spital, asa ca iata ce se ascundea de fapt in pachete:

Comanda Iherb, bineinteles! Deschid cu ea pentru ca are cateva articole foarte asteptate: am reinnoit stocul de vitamine Alive pentru a-mi continua tratamentul, demult am pus ochii pe lotiunea de corp Alpha Hydrox Silk Wrap cu 12% AHA, am cedat tentatiei la care m-a supus Andreea si am adaugat in cos scrubul pentru corp Giovanni Hot Chocolate, precum si o placere mai veche, ciocolata calda Nestle cu bezele. Am ales varianta simpla de transport, de 4$, iar coletul a ajuns in grafic, 10 zile lucratoare, spre bucuria mea. Daca n-ati comandat inca de la ei, puteti folosi un cod promotional si beneficiati de o reducere de 5$ la o comanda de pana in 40$, si 10$ daca depasiti valoarea respectiva. Al meu este ZEM223.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Cum asteptam eu sa intru la medic si-mi distrageam atentia pe Bloglovin, gasesc doua minunatii la Miu Miu in blogsale si-am considerat ca pot fi premiul meu de consolare. Imi plac tare mult amandoua si abia astept sa le port!

Desi m-am lamentat de multe, norocul nu m-a parasit de tot in perioada asta si asa am primit de la Camelia si Briz Briz o agenda personalizata cu un mesaj in ton cu perioada agitata prin care trec. Asa mi-a venit ideea de a comanda inca una pentru a o face cadou. Nu dau mai multe detalii inca pentru ca n-am apucat sa o daruiesc si s-ar putea ca domnisoara sa mai arunce un ochi pe aici intre timp.

Mai am de ridicat un colet maine, de la posta vamala, si astept si ceva de pe Asos, cu gandul la vacanta…

Voi cat de des mergeti la posta?

(Visited 369 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!