Va spuneam aici ca mi-a cumparat verisoara mea – la cerere – un sampon si un balsam Alverde. Intrucat mi-au placut pana acum si pentru ca sunt lipsite de minunatul SLS, m-am gandit sa profit de plimbarea in Bucuresti si sa-mi mai cumpar un set. Planificam o vizita in DM-ul din Vitan, insa ajunsa in zona Unirii, am descoperit ca luni, 04.04.2011, se va deschide un nou magazin si ca intre 4 si 6.04 vor fi reduceri de 20% (presupun ca la toate produsele, cam asta se intelegea).

Am ramas putin surprinsa pentru ca stiu ca nu demult s-a deschis un DM pe Bratianu, insa probabil ca le merge bine si le place centrul de s-au hotarat s-a deschida doua magazine atat de apropiate. Intrucat pe site-ul DM nu am gasit adresa noului magazin si nici nu-mi amintesc cum se cheama strada exact, am cautat o harta si am punctat zona aproximativa unde am vazut magazinul:

Sper ca am nimerit-o bine, oricum, se vede de la strada mare si e greu de ratat. Cum o sa am ceva treaba prin Unirii maine, cu siguranta o sa profit si o sa-mi achizitionez produsele Alverde reduse si cine stie ce o sa mai adaug in cos? Aveti ceva sugestii?

(Visited 90 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!