Compania Farmec a lansat cu succes noua gama Gerovital Plant, pe care eu am avut ocazia sa o testez in urma cu putin timp si care mi-a placut (puteti verifica aici). Am aflat mai apoi ca dupa campania de distribuire a mostrelor, s-a dat startul unei alte campanii de promovare pentru bloggerite si, daca la inceput nu m-a interesat foarte tare, cand Adyna mi-a propus sa fac parte din echipa ei, am acceptat cu mare drag!

Asadar, ne-am adunat cateva minti luminate si va prezint cu drag coechipierele mele:
Adyna
Anca
Iguanitza
Amalia
Honey Bunny
Bondarica
Ioana
Irina
Mirela
Mihaela

Am primit deja coletul cu produse:

Contine mostre din toate cremele primite si la testarea anterioara si trei produse full-size.

Bunatatile de pe acolo, mostrele, sunt pentru a fi impartite prietenelor, rudelor si cititoarelor, asa ca m-am gandit sa pregatesc trei pachetele pentru voi care sa contina cate o mostra din fiecare crema, un flyer si un abtibild pentru femeile cu farmec la volan.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Singura conditie este sa-mi fiti cititoare si sa ne tineti pumnii, pentru ca echipa care se va descurca cel mai bine va primi cadou un weekend la Sighisoara! Asa ca astept inscrierile voastre pana luni, la ora 14:00, dupa-amiaza voi face extragerea cu random.org pentru ca marti sa va pot trimite pachetelul, asa ca va rog sa-mi lasati o adresa de mail valida sa va pot contacta pentru a obtine adresa de livrare.

Sper sa va placa!

(Visited 96 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!