Strumfita lansa saptamana trecuta o provocare: sa dezvaluim continutul gentii! De obicei, barbatii se tem de ce se ascunde in geanta unei femei (cred, probabil, ca avem niste catuse cu care sa ii legam de noi, ca sa nu-i mai scapam din ochi ca altfel nu-mi explic refuzul lor disperat cand le spui: “Adu-mi, te rog, aia din geanta.”), insa va propun sa le demonstram ca nu avem nimic de ascuns.

 In geanta mea gasiti in fiecare zi urmatoarele:

  • umbrela pe vremurile astea (care e inlocuita cu succes vara de ochelarii de soare si un evantai)
  • portofel
  • carte (de obicei lecturi usoare de citit in metrou, Kant il pastrez pentru alte ocazii; de data asta, Sex, romance si bestselleruri de Nina Killham)
  • telefonul meu iubit si mult dorit Nokia E65
  • portfard in care am adaugat recent balsamul Carmex, o sa va povestesc si despre el curand
  • chei

Recunosc spasita ca imi lipsesc servetelele, am terminat pachetul curent si n-am apucat sa il inlocuiesc, dar suferind de rinita alergica, am (aproape) mereu servetele in geanta. Mai am si un port-document de la un chisc RATB in care am tot ce imi trebuie: abonament de metrou, bilete de RATB, permise de biblioteci, calendar, poze… Nu le tin in portofel ca sa nu raman si fara bani, si fara acte dintr-un foc.

Invit toate domnisoarele curajoase sa ne povesteasca despre “crocodilii” pe care ii camufleaza in gentute! Si va rog sa ma si anuntat unde postati, ca sa pot urmari!

(Visited 130 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!