Inainte de a va arata oja care face subiectul postarii de astazi, trebuie sa recunosc ca-s cam defazata. De cand cu lucrarea de disertatie, mi-am iesit din ritmul de postari si mi-e tare greu sa ma reapuc. Pana acum, faceam poze la gramada cand aveam timp, alta data scriam doua, trei articole pe care le programam, uneori mai scriam articole pe care le publicam imediat, oricum, haotic!

Dar am scapat de disertatie, chiar onorabil (multumesc dragelor bloggerite care m-au incurajat :D) si mi-am rezolvat si cele mai mari doua dileme pentru nunta viitorilor fini: mi-am cumparat cele doua rochii! Mai sunt multe detalii organizatorice de rezolvat, si cu tinutele noastre, dar mai ales cu evenimentul, insa avem experienta noastra proaspata (gasiti si pe blog cateva postari despre subiect) si ne-am inspirat si de la altii, asa ca speram sa le fim de ajutor si sa iasa un eveniment frumos.

Acum nu trebuie decat sa-mi regasesc inspiratia si constiinciozitatea si sa va ofer un continut cat mai de calitate (sper eu), ca sa primesc si de la voi feedback si sa invatam unele de la altele!

Si oja! Lauren mi-a deschis apetitul pentru ojele din colectia Nude Glam de la Essence, dar n-am apucat sa-mi iau niciuna inca. Am cumparat totusi una pentru o colega si ca “taxa”, am rugat-o sa ma lase sa o testez. Bineinteles ca am facut si poze:

Aspectul ojei este cremos, putea fi ceva mai lucioasa, dar asta se rezolva cu un top-coat, pe care eu nu l-am aplicat aici. Ojele cremoase sunt mai problematice la aplicare, nici aceasta nu face exceptie: se poate vedea un mic defect pe inelar, dar s-a comportat oricum mai bine decat majoritatea celor incercate de mine cu aceasta textura.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Ceea ce se vede in fotografii este rezultatul a doua straturi, oja a devenit suficient de opaca, ceea ce m-a multumit. Culoarea este un nude roz, cuminte si purtabil. Nu iese cu nimic in evidenta, dar ofera un aspect ingrijit si sunt multe fete care mizeaza pe acest lucru cand isi aleg oja.

Rezistenta a fost multumitoare, sincer nu-mi aduc aminte cate zile am purtat-o, dar asta e un semn bun, inseamna ca nu m-a dezamagit – adica a atins pragul de 4-5 zile de purtare. Acum ar fi momentul sa marturisesc ca manichiura asta e facuta cam acum o luna si jumatate… :D

Nu stiu daca imi vine tocmai bine, am observat ca multe oje nude nu mi se potrivesc. Asta este motivul pentru care nu am cumparat-o pentru mine, caci din celelalte puncte de vedere oja merita cei 6,5 lei. Imi voi cauta un alt nude printre nuantele colectiei Nude Glam, sapte la numar, daca imi amintesc eu bine.

Ce oje nude va plac? Aveti vreo preferata in colectia Nude Glam?

(Visited 149 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!