Am cumparat aceasta oja in urma cu vreun an si jumatate (inspirata de Gaby) si nu am folosit-o decat de vreo doua ori pentru ca a ramas ratacita de cand m-am mutat de la Bucuresti (adica la scurt timp dupa cumparare) si am gasit-o abia in urma cu o saptamana. Trebuia asadar sa o folosesc si am profitat de ocazie sa vi-o si arat! In ultimul timp nu mi-am mai cumparat oje noi, nu prea le-am folosit nici pe cele pe care le aveam deja pentru ca (dupa ce mi-am rupt una) mi-am taiat unghiile scurt si le-am purtat date doar cu lacul-tratament Orkide (pe care vi l-am aratat aici).

In poze pare putin mai deschisa decat este in realitate (ca sa va dati seama de diferenta, telefonul meu este negru de fapt), este un gri foarte inchis, are un finish usor sidefat, in lumina artificiala puternica se vede un glitter foarte fin pe care nu am reusit sa-l surprind. Cand am aplicat-o, culoarea mi s-a parut similara cu cea a metalului topit.

Oja este aplicata in doua straturi, de vineri, peste Orkide, fara top-coat (initial am uitat, apoi mi-a fost sila, recunosc). Pozele sunt facute mai devreme, ca sa va dati seama si care e gradul de uzura dupa cele cinci zile de purtare. Nu am facut vreun smotru serios, dar am spalat vase, am facut putina curatenie si mi-am spalat si parul. Mi se pare ca s-a comportat foarte bine, s-a tocit putin la varfuri, insa nu a sarit, si-a pastrat un luciu frumos.

Nu imi amintesc exact cat am dat pe ea, oricum ar fi irelevant pentru ca preturile au mai crescut de atunci. Din ce stiu eu, pretul ojelor Farmec se invarte in jurul a 5-6 lei, iar nuanta aceasta mie mi-a lasat o impresie foarte buna, asa ca vi-o recomand!

Ce alte nuante de Farmec aveti?

(Visited 121 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!