Stiti deja cate istorii am facut cu parul meu! Nu m-am facut eu blonda, roscata si bruneta, toate in trei luni, dar am facut vreo doua (iata una dintre ele). In ultimul an am incercat sa fiu mai cuminte si sa pastrez o singura culoare (nu mi-a iesit, dupa cum va spuneam aici) pentru nunta, ultimele doua vopsiri au fost la salon, dar deja se face luna de la ultima si firele albe se vad bine de tot.
Parul mi s-a cam decolorat in Cipru, de la soare si spalat pe cap de doua ori pe zi (eu il spal in mod normal o data la 5-6 zile), nu as vrea sa mai gafez cu vreo culoare prea inchisa si parca n-as mai vrea nici vopsea, ca in timp sa se mai deschida si pe lungime. Mi-as lua un nuantator sau o vopsea fara amoniac, dar nu stiu in ce masura acopera firele albe (stiu ca Regal de la Bes nu prea face asta), asa ca va consult, dragele mele!

Voi cu ce va vopsiti parul? Daca folositi nuantator sau vopsea fara amoniac, aveti probleme cu firele albe?

In weekend-ul viitor va avea loc operatiunea, asa ca trebuie sa ma hotarasc si sa fac achizitia pana atunci. Bineinteles ca, dupa ce aleg produsul, voi avea mari probleme in a alege culoarea, ca eu vreau un saten deschis cenusiu, care sa nu bata in rosu sau in portocaliu deloc (parul meu are suficient pigment rosu cat sa ma incurce in treaba asta), cam ca al domnisoarei din poza…

Good luck finding that!

(Visited 152 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!