In urma cu mai bine de o luna citeam la Camelia despre un set de patru pensule de machiaj luate de pe Ebay. Pensulele sunt micute, par a fi copii bunisoare dupa setul Sigma Precision – pe acela nu l-am avut, de aceea nu-mi pot da cu parerea prea exact. Camelia a fost draguta si mi-a dat numele vanzatorului de pe ebay si le-am comandat repejor, am considerat ca la nici 5 dolari sunt un chilipir.

O luna mai tarziu, am primit coletul la posta vamala. M-am dus cu e-mail-ul Paypal printat si-am plecat cu pensulele acasa. Am avt si o surpriza: vanzatorul a adaugat si o periuta pentru sprancene cadou, iar la ce rebele sunt ale mele, niciodata n-am destule, desi le-am plasat in toate locurile la indemana.

Asa arata pensulele:

Pensulele imi par bine finisate si au trecut cu succes de primele doua spalari si cateva folosiri fara a pierde fire. Pensula taiata in unghi o folosesc pentru a difuza anticearcanul, pe cea taiata drept pentru a fixa anticearcanul cu pudra, iar cele doua in forma de dom la machiajul ochilor: prima care se vede in poza e ceva mai rigida, asa ca de obicei cu ea aplic fardul, iar cealalta se preteaza bine pentru blending (daca aveti si ochii marisori).

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Din pacate vanzatorul de la care am luat eu nu mai apare pe ebay, dar am gasit altii care au acelasi tip de set (aici si aici). Nu garantez pentru seriozitatea lor, asa cum am explicat, eu am luat de la altcineva. Nu am mare experienta cu Ebay, dar am invatat un lucru: trebuie sa verificati cu atentie ca vanzatorul sa aiba cat mai multe calificative pozitive. Pentru alte sfaturi, Anca are un articol bine pus la punct.

Scuzati articolul mai scurt ca de obicei, dar sunt bine atinsa de o raceala si rabdarea imi e pusa la incercare de un curier care nu mai vine odata sa-mi aduca un colet extrem de asteptat! :D Ma dreg cu o ciocolata calda Nestle (laudata aici) si cu o carte, imediat dupa ce apas Publish.

(Visited 1,042 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!