Am trecut odata pe langa acest magazin, dar nu am fost prea tentata sa intru. Dupa ce am citit despre el la Camelcutza si cum imi doream Revlon Colorstay, am zis ca merita sa ma duc, acum cat inca mai sunt in Bucuresti.
Ma bucur ca am facut-o pentru ca a meritat, desi a fost un efort sa-mi gasesc timp ca sa ajung acolo, iar timpul meu e limitat zilele astea (dupa cum ati observat poate, am fost mai absenta). Magazinul este foarte primitor si tipa care se ocupa de el este draguta si saritoare. M-am bucurat si mai mult pentru ca am prins, fara sa stiu, o perioada cu promotii (sper sa imi amintesc sa adaug la un moment dat si posterul, momentan blogger-ul – nu merita sa scriu cu litera mare… – se incapataneaza sa nu incarce poze):

  • 15% la produsele de machiaj
  • 5% la parfumuri
  • intre 5 si 15% la celelalte

Ca sa nu aveti vreo dezamagire, va spun ca nu exista toate gamele de produse si ca nu se gasesc toate culorile. Intrucat am aflat ce produsele sunt facute pentru piata din Italia si aduse de acolo, nuantele disponibile la fondurile de ten sunt de obicei mai inchise, dar nu e o regula. La asta se adauga si faptul ca preturile sunt foarte bune si produsele se dau repede, mai ales ca sunt si reducerile.
Eu nu am gasit Colorstay,nu il mai aveau deloc, insa domnisoara aceea draguta mi-a recomandat Ultima II Wonder Makeup. Personal nu mai auzisem de firma aceasta, dar ea mi-a explicat ca este de fapt gama premium a Revlon si mi-a placut ca se contopea cu pielea mea (l-am incercat pe maxilar). Cand am ajuns acasa era deja prea tarziu sa mai testez cum arata aplicat, ca lumina din casa nu e prea concludenta si m-as fi chinuit degeaba. Oricum, o sa il folosesc de maine si o sa va spun cum mi se pare (nu o sa pun fotografii pentru ca nu imi ies bine, aparatul e mai vechiut, nici eu probabil ca nu stiu sa il folosesc corespunzator si n-are rost sa va chinui retina). Pretul intreg al fondului de ten era de 49,99, iar eu l-am luat cu 43 (s-a aplicat reducerea).
Ca sa va dovedesc ca nu gresesc cand spun ca domnisoara e amabila, va mai povestesc si ca a alunecat discutia catre parfumuri si mi-a aratat doua dintre ele, desi nu am mentionat ca as vrea sa cumpar, ci doar asa, pentru a-mi satisface curiozitatea (si nici nu m-a facut sa ma simt prost ca nu le-am cumparat).
Exista acolo o multime de produse si ce am remarcat la preturi bune au fost cremele  Roc, pe care eu nu le-am folosit, desi am inteles ca sunt foarte bune, din cauza pretului… Aici erau in jur de 50 de lei una.
Explicatia pentru preturile mici o aveti si la Camelcutza, n-are sens sa mai repet povestea si eu.
Sper ca v-am dat o veste buna si, daca va veti duce la magazin, sa gasiti ceva pe gustul vostru!

Adresa:


BUCURESTI, Bd. Carol I nr. 26 (Intre Piata Universitatii si Piata Rosetti)

(Exista si un magazin in Brasov, dar e inchis pana in noiembrie.) 

Adresa site-ului este http://www.beauty-market.ro/, insa nu e complet.

 

(Visited 82 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!