In perindarea mea din Real Vitan am descoperit cateva promotii interesante:

  • La un sampon si un balsam din nou-lansata gama Pantene Pro-V Nature Fusion, primesti masca de par din aceeasi gama cadou. Nu m-am uitat si la preturi, dar oricum daca va tenteaza si vi se potriveste gama asta, puteti profita de oferta asta. M-am uitat si eu putin pe flacon si am vazut ca se adreseaza unui par fin, ori al meu numai fin nu e! Plus ca ma asteapta kilogramele de Syoss din baie… 
  • Gloss-ul Vinyl Stars de la Rimmel era la jumatate de pret, adica putin peste 10 lei. Bineinteles ca mai erau putine nuante si nu aveau toate tester (bine ca erau testere pentru unele nuante care nu mai erau la raft…), dar oricum si asta mi s-a parut o oferta interesanta.
  • Vopsea pentru par Garnier Color & Shine, fara amoniac, era la pretul de 5 lei. Daca va tenteaza sa incercati miracolul vopselei fara amoniac, asta ar fi un moment bun. Am pus alaturi nuanta pe care mi-as fi luat-o, insa la cate fire de par alb am eu si din cauza faptului ca radacinile sunt cu un ton, doua mai inchise decat restul parului, nu merita sa risc pentru ca oricum nu ar fi iesit uniforma culoarea. Cred ca o astfel de vopsea ar merge pentru cineva care are parul usor decolorat de soare sau intr-o culoare mai fada, ca sa ii potenteze aspectul. Altfel, tot o agresiune e si vopseaua asta, asa ca mai bine mergeti pe amoniac daca nu aveti alta sansa, decat sa puneti vopseaua asta si apoi sa reveniti cu una cu amoniac.

Mi-ar placea sa fi fost suficient de gospodina si sa va dau si promotiile de la mancare, dar ieri nu am trecut mai departe de rafturile de cosmetice.

(Visited 85 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!