Rasfoind internetul, am descoperit reducerile din martie de la DM si mi-au atrat atentia multisoare lucruri pe care, desigur, nu le puteam pastra doar pentru mine – de ce sa fiu eu singura tentata informata?! Mai ales ca urmeaza 8 martie si deja ne facem listele cu cadouri de cumparat pentru persoanele dragi noua sau wishlist-uri pentru aceia care ne vor cumpara cadouri, poate…

Catalogul cu oferte este valabil in perioada 3-24 martie 2015. Si acum, sa inceapa mica noastra destrabalare:

parfum reducere dm

Dintre parfumurile celebritatilor, cel mai tare mi-as dori sa miros si sa daruiesc Katy Perry Killer Spring, e o urare si-un cadou interesant, mai ales prin taietura sticlei si numele interesant, iar reducerea nu e deloc de neglijat. L-am trecut pe lista de mirosit si cred ca sunt suficient de curioasa sa le incerc si pe celelalte, Eau de Gaga by Lady Gaga si Beyonce Rise Sheer, mai ales ca toate trei sunt ape de parfum, ceea ce le sporeste rezistenta. Le-ati testat? Cum vi se par?

reduceri dm martie 2015

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Prima pe lista mea de cumparaturi e vopseaua L’Oreal Recital Preference, sper doar ca si nuanta mea preferata, Caracas, sa fie disponibila.

reduceri dm martie max factor

Brandul cu cele mai faine reduceri din DM in perioada asta este Max Factor si as profita de ocazie sa incerc fondul de ten Skin Luminizer, Jully ma tenteaza foarte tare cu el!

Gasiti aici brosurile integrale cu toate reducerile disponibile in magazine, asa ca nu ne ramane decat sa ne facem temele si sa plecam la cumparaturi. Sa tineti minte partea cu temele pentru ca s-a intamplat ca preturile la raft sa nu fie actualizate cu cele din brosura, insa la casa veti plati pretul din brosura, redus, nu cel afisat, in cazul in care cele doua nu coincid.

Va tenteaza ceva din reducerile DM de martie?

P.S.: Astazi este baba mea, tare imi doresc sa fie o zi senina, dupa ploaia de ieri din Bacau. Voi mai credeti in superstitia celor 9 babe? Sau macar intrati in jocul lor?

(Visited 1,432 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!