essence-make-me-brow

Unul din produsele mele de bază în ultimele săptămâni este Essence Make Me Brow, un rimel pentru sprâncene pe care l-am descoperit datorită lui Julie. Mult timp i-am fost fidelă gelului pentru sprâncene Inglot AMC (review), însă acela necesită mai multă atenție și ceva timp în plus la aplicare (dă și un alt efect, de machiaj elaborat, care justifică timpul de aplicare, dacă îl ai).

De aceea, mai ales de când mi-am reluat obiceiul de a mă machia când ies la plimbare cu copiii și am 5-7 minute pentru tot machiajul, folosesc Essence Make Me Brow, care finisează subtil sprâncenele și se aplică în doi timpi și trei mișcări.

Ce este Essence Make Me Brow și cum se aplică?

essence-make-me-brow-periuta

Essence Make Me Brow este un produs pentru colorarea si fixarea sprâncenelor care se aplică cu o pensulă similară cu cea de rimel, doar că mai scurtă. Produsul are o textură suficient de lichidă cât să se transfere ușor de pe aplicator pe sprâncene, iar când se usucă, fixează firele în poziția dorită. În plus, are și fibre pe care aplicatorul le depune pe piele și printre firele de păr, ceea ce dă impresia că există mai multe fire de sprânceană decât sunt de fapt.

Rezistă o zi întreagă, de multe ori eu mă machiez dimineața pe la 7-8 și mă mai demachiez abia seara, l-am testat și pe vreme caldă și nu s-a mișcat din loc.

Cum arată Essence Make Me Brow nuanța 2 Browny Brown pe sprâncenele mele

essence-make-me-brow-inainte-dupa

Sprâncenele mele sunt destul de închise la culoare, mai ales în contrast cu părul. Însă Essence Make Me Brow nu aplică tușe de culoare opacă, așa cum o face un creion de sprâncene sau gelul Inglot pe care l-am folosit mult timp și l-am tot lăudat pe blog. De aceea, am riscat să iau nuanța Browny Brown, care era cea mai inchisă de la raft când am cumpărat eu produsul.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Din poze se observă că sprâncenele par mai bogate și ușor mai definite, efect dat și de fibrele din produs, care creează iluzia că aș avea mai multe fire decât am de fapt. Mă folosesc de ele dacă am răbdare și timp pentru a mai estompa din golurile din partea inferioară a sprâncenelor.

Essence Make Me Brow – nuanțe disponibile

essence-make-me-brow-swatch

În funcție de locul de unde îl cumpărați, o să găsiți diverse nuanțe. Cred că în mod oficial înn România se găsesc nuanțele 1 Blondy Brows, 2 Browny Brows și 3 Soft Browny Brows – unde nuanța 3 e de fapt mai deschisă decât 2. Numele vă poate indica asta, însă numerotarea vă poate induce în eroare, așa că de aceea am vrut să subliniez lucrul acesta. Le găsiți în magazinele fizice care au standuri Essence, eu am luat din DM unde a fost în jur de 18-20 de lei, dar probabil ar fi fost mai ieftin în supermarket, iar *online* l-am găsit cu 14 lei.

Pe *Notino* există și nuanțele 4 Ashy Brows și 5 Chocolatey Brows, prima îmi cred că merge pentru blonde, iar cea de-a doua ar părea potrivită pentru nuanțele mai calde de păr. Acolo produsul costă 17 lei.

Mie mi se pare un produs foarte fain, practic și accesibil care, pentru persoane ca mine, care au sprâncene ce nu necesită corecții majore, își face treaba foarte bine.

Voi ce produse pentru sprâncene folosiți? Ați încercat Essence Make Me Brow sau alte produse similare?

(Visited 1,220 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!