E un fel de NOTD, dupa cum am vazut ca se poarta.
Ca tot aveam dileme legate de unghii, am zis sa va arat si ce am experimentat. Plecasem sa cumpar o oja taupe intrucat mi s-a facut pofta vazand multe poze cu aceasta nuanta pe bloguri. Bineinteles ca nu am gasit, dar m-am consolat cu aceasta de la Golden Rose, care e un bej mat foarte dragut. Trebuie sa mai mentionez ca eu nu ma dau cu oja mata in culori deschise, aceasta este prima. In general, la nuantele deschise folosesc Farmec iar ale lor sunt sidefate.

Despre rezistenta inca nu imi pot da cu parerea, dar promit ca revin. Culoarea, am mai spus, e fantastica! Imi place, e foarte delicata.

Problema e cu aplicarea… Desi unghiile erau perfect curate, cand am aplicat al doilea strat (la vreo 30 de minute dupa primul), s-au format niste punctisoare mici si dese, astfel incat suprafata nu este neteda, dupa cum ar fi normal… Nu stiu de ce, nu am mai patit asta. Nu o fac de nepurtat, pentru ca se observa doar de aproape, insa e neplacut. Mai am o ora de la Golden Rose, alba mata, pe care o folosesc pentru french manicure, insa aceea se aplica perfect desi o am de mai bine de un an.

Nu stiu daca se vede din poze cum s-a aplicat, le-am facut cu telefonul, momentan neavand acces la aparat. Macar va puteti face o idee despre nuanta.
Ati intampinat astfel de probleme cu ojele? Se pot repara in vreun fel?

L.E.: Oja a rezistat cu succes timp de sase zile. Azi o inlatur pentru ca m-am plictisit si pentru ca oricum trebuie sa imi refac unghiile din cauza cuticulelor mele minunate care cresc de parca mi-as folosi mainile la arat. Cred ca s-a tocit putin pe varf, insa culoarea e de asa natura incat se vede doar de foarte aproape. Sper sa se aplice mai bine data viitoare.


Verdict: Hmmm… Daca n-ar fi problema cu aplicarea, as zice ca e ok. Oricum, rezista mult, culoarea e frumoasa si merita toti banii.

(Visited 156 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!