Mastile de fata Chantelle mi-au starnit curiozitatea dupa ce am citit despre ele la Iguanitza, asa ca intr-una din escapadele mele la Kaufland am zis ca merita sa le incerc in zilele cand n-am timp sau mi-e lene sa imi fac singura o masca.

Aceasta este cea de-a doua achizitionata, insa cum am folosit-o azi dimineata, impresiile sunt proaspete, motiv pentru care o sa va scriu intai despre ea.

Descrierea lor:

Merita sa mentionez ca am sesizat o chestie ciudata: in instructiunile traduse este specificat ca masca se poate tine pe fata 10-15 minute, insa pe plic sunt mentionate 5-10 minute… De ce oare?!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Parerea mea: Teoretic, aceasta masca a fost conceputa pentru doua utilizari, cantitatea dintr-un plic fiind destinata unei singure utilizari. Practic, eu am folosit cam jumatate de plic o data, deci ar ajunge de mai multe ori decat este mentionat. Cand am desfacut plicul, m-a coplesit mirosul de portocale (aroma are un iz usor chimic, dar…), care nu persista prea mult.

Mi-am spalat fata si mainile bine si am aplicat-o cu degetul cat am putut de uniform. Masca este portocaliu-translucida si este foarte lichida:

Dupa ce am asteptat cele 10 minute (ca sa fac media timpului trecut la instructiuni), am incercat sa o desfac de pe fata, insa nu s-a luat cum trebuie. Ma asteptam sa se desfaca frumos, fara sa ma chinui, sa frec si sa intind pielea, dar numai asa am reusit sa o desprind. Dupa vreo cinci minute de piguliri asidue si verificat sa nu ramana vreo bucata pe fata si sa para ca ma cojesc, mi-am clatit din nou fata si m-am uitat dupa efecte. Din punctul meu de vedere, astea au fost 0, ca sa nu mai spun perii albi (ca si-asa nu duc lipsa) si trasul de fata pe care le-au implicat scosul mastii asteia.

In afara de asta, imediat dupa ce mi-am clatit fata, am simtit nevoia sa aplic ceva (de data asta, daca tot aveam timp, mi-am facut un masaj dupa cum v-am mai scris aici) pentru ca imi simteam fata foarte uscata.

Nu stiu daca o sa mai folosesc si restul. Poate o sa termin plicul inceput (o sa incerc sa aplic masca intr-un strat mai gros, poate asa se despinde mai usor….) si pe celalalt o sa i-l dau surorii mele, sa vedem daca la ea functioneaza mai bine.

Daca va intereseaza, aveti aici si ingredientele:

Verdict: No-no! Nu as mai cumpara masca asta (desi pretul ei este mic – 4,9 lei aproximativ), ci as incerca mai degraba alt sortiment facut de aceeasi firma.

Ati incercat vreo masca Chantelle? Ce impresie v-au lasat?

(Visited 419 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!