Cumparate toate trei in aceeasi zi, de la magazine diferite, caci n-am reusit sa le gasesc pe toate trei intr-un loc.
Prima am cumparat-o dupa ce am testat-o de la o colega de serviciu si, in afara varfurilor unghiilor care s-au tocit putin, a rezistat cu brio o saptamana intreaga! Este Farmec nr. 366, un visiniu-maroniu profund, foarte frumos, fara sclipici. Am aplicat-o in doua straturi, s-a uscat decent de repede, i-am dat si un lac deasupra. Astfel si-a pastrat luciul mult timp, matuindu-se usor spre finalul celor 7 zile cat am purtat-o.
A costat 6 lei la un Plafar de langa casa.

A doua, Golden Rose nr. 186, am luat-o cautand o nuanta de taupe. Nu stiu daca nu cumva e prea inchisa ca sa o pot clasifica drept taupe, personal mi-e greu sa le calific, dar mi-a placut.

Fiind cea pe care o port si acum, va pot spune ca sunt necesare doua straturi ca sa acopere bine unghia, se usuca OK, eu am aplicat stratul doi cam la 10 minute dupa primul si lacul deasupra dupa vreo 20. Face niste dungulite mai ales la primul strat, dar se omogenizeaza singura.
Imi place mult cum arata, sunt multumita de felul in care s-a aplicat si o sa revin sa va spun si cum s-a comportat.
A costat 4 lei la un magazin de cosmeticale din zona Dristor.

Cea de-a treia achizitie, Farmec nr. 361, am cumparat-o pentru ca mi-a fost sugerata in postul anterior in care va ceream sugestii. Puzica mi-a recomandat culoarea asta si am vazut-o si pe blogul lui Gaby (tot de acolo am aflat si numarul, pentru ca pe sticla mea nu scria). Este o nuanta de antracit foarte faina in sticla, o sa o incerc curand si o sa revin cu poze. Sper sa reziste la fel de bine, desi am citit la Gaby ca are nevoie de vreo 3 straturi ca sa arate ok.
Aceasta a costat 8 lei pentru ca a fost luata din magazinul Obor, asta ca sa vedeti diferente de pret nejustificate. Am luat-o asa pentru ca am cautat-o multisor si in alta parte nu am gasit-o.

Off-topic: Va promisesem ca va arat rujul de la Deborah, insa l-am ratacit. Nu stiu unde l-am pus aseara, dar nu il mai gasesc deloc… Sper sa apara si sa vi-l arat.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

L.E.: Oja Golden Rose am purtat-o o saptamana (din lipsa de timp, recunosc), nu s-a ciobit, doar s-au tocit putin varfurile (ceea ce mi se intampla la toate ojele, iar la cele inchise efectul este mai vizibil).

(Visited 175 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!