Camelia ma tot tenteaza cu glossurile Revlon Super Lustrous de mai mult timp. Nu am gasit niciuna din nuantele pe care le avea ea, dar mi-am ales Nude Lustre si l-am folosit cu mare drag din ianuarie, de cand il am.

Mi-am dorit si am ales o nuanta naturala, care sa aduca un strop de culoare si mult luciu buzelor, pe care sa o port la machiaje naturale, dar sa o pot asorta si unor ochi accentuati.

Ambalajul mi se pare foarte frumos si elegant, dar si compact. Colturile acestuia nu fac incomoda aplicarea produsului.

Textura glossului este usor lipicioasa, insa mie mi se pare ok. Altfel, ar fi prea apos si nu si-ar pastra proprietatile hidratante si nici n-ar ramane prea mult pe buze.  Rezista cateva ore pe buze, trebuie reaplicat dupa orice masa serioasa, dar nici nu pretinde ca ar fi ultrarezistent.

Imi place hidratarea specifica acestui tip de produs, de aceea prefer sa folosesc gloss in defavoarea rujului, iar din acest punct de vedere Super Lustrous face cinste categoriei: este hidratant, mascheaza cu succes descuamarea (nu prea grava) a buzelor si, dupa disparitia sa, nu am ramas cu senzatia de buze uscate.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Si asa arata Super Lustrous pe buze:

Eu am buzele destul de palide, asa ca pe buze mai pigmentate culoarea va fi mai intensa. Pozele sunt facute in lumina naturala a dupa-amiezei, fara blitz, cu mai multe setari ale camerei. Cele mai apropiate de adevar ca si culoare sunt ultimele doua, insa in primele doua se vede clar luciul frumos care i-a dat si numele. Glossul este lipsit de sidef , este pur si simplu lucios si delicios!

Pretul produsului a fost de 17 lei (de pe okazii), iar pe net l-am gasit cu 7 dolari sau 26 de lei, pentru 5 ml de produs.

Verdict: Merita banii, mai ales la pretul redus la care l-am achizitionat eu si as vrea sa-mi iau pe viitor si alte nuante!

Ce preferati, glossurile sau rujurile? Aveti/va tenteaza SuperLustrous?

 

P.S.: Cand am facut pozele penru gloss, am fotografiat si machiajul purtat in ziua respectiva. Nu e nimic sofisticat, pozele nu sunt extraordinare, de aceea nu prea merita postat decat asa, ca fapt divers, nu ca exemplu. De aceea as vrea sa stiu parerea voastra, daca vreti sa vedeti (un machiaj banal) sau nu.

 

(Visited 175 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!