reviste cadou aprilie 2015

A aparut si runda a doua de reviste ale lunii aprilie si, poate daca scriam maine articolul asta credeati ca glumesc (1 aprilie, va amintiti?), asa ca va anunt repede, repejor care sunt noutatile editoriale din cea de-a doua luna de vara si cadourile lor.

Revista Psychologies a aparut pe 28 martie si o puteti cumpara impreuna cu cartea Teste logice MENSA pentru provocarea mintii, la 19,99 lei. Rezultatul cautarii mele ar fi acesta, sper sa nu ma insel, ceea ce inseamna ca e o afacere buna, daca va intereseaza domeniul: puteti cumpara cartea online sau, la acelasi pret, primiti cartea si revista de indata.

Incepand cu 27 martie, Avantaje de aprilie vine impreuna cu o paletuta de farduri Ruby Rose si cu o colectie de retete, la pretul de 8,9 lei. Imi intelegeti, cred, lipsa de entuziasm cand am vazut cadoul, insa macar mi se pare corect faptul ca nu au crescut pretul revistei.

Si, in cele din urma, am ajuns si la o revista de moda, Elle, care nu are cadouri, ci doar o mostra de  L´Oreal Paris Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream si una de fond de ten Estee Lauder Double Wear, costa 12,90 lei si a aparut pe 26 martie.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Gasiti si celelaltel reviste cu cadouri de aprilie aici. Asa cum ma asteptam, nici acestea nu au oferte prea interesante pentru mine, asa ca s-ar putea sa zic pas luna aceasta. Dar sunt curioasa,

Voi ce reviste cu cadouri de aprilie ati cumparat? Va plac cartile oferite impreuna cu revistele glossy?

(Visited 1,351 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!