reviste cu cadouri iunie 2015

Runda a doua de reviste glossy pentru iunie 2015 s-a lasat putin asteptata, dar e mai cuprinzatoare decat cea dintai (Femeia si Unica), asa ca si surprizele in privinta cadourilor sunt mai numeroase. Daca sunteti printre norocoasele care pleaca in vacanta in iunie si sunteti interesate de o lectura glossy de vacanta, puteti profita de ocazie: alegeti revista preferata si va faceti un cadou cosmetic!

Glamour (9,90 lei/7,90 lei) are un format cu 40% mai mare si ofera o brosura de rasfat pentru ten si simturi si o mascara Essence Multiaction Waterproof. Nu am mai incercat demult rimeluri Essence si in general nu sunt fan al produselor waterproof, dar vine vara si s-ar putea dovedi util cand o sa transpiram asiduu (stiu, nu e gratios ce scriu aici, dar darn, se intampla), ne prinde o ploaie racoroasa de vara sau decidem subit sa lasam grijile sau responsabilitatile si sa sarim imbracate in piscina… Hai ca m-a luat valul, sa trecem la urmatoarea revista! :D

revista glamour iunie 2015

Revista Avantaje (12,99 lei/8,90 lei) include doua tipuri de cadou: produse de ingrijire personala sau produse cosmetice. Intrucat ieri am calatorit mult cu masina, la fiecare popas in benzinarii m-am uitat la standurile cu reviste si-am vazut fie un set cu trei oje colorate, fie un gel de dus Gatto Nero cu pin, rozmarin si eucalipt, dar cu siguranta sunt mai multe variante.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Beau Monde Style si Marie Claire (fiecare 9,90 lei) ofera deja celebra masca calmanta Schaebens, oferita si luna trecuta. Cred ca e cel mai recurent cadou de revista din istorie masca asta si, desi o am si eu, n-am apucat sa o incerc si sa-mi fac o parere. Chiar sunt curioasa de parerile voastre, daca ati luat una din multele reviste care o contin si ati incercat-o, va rog sa ma lamuriti cum vi s-a parut.

Una peste alta, avem ceva varietate in oferta de reviste glossy si cadourile pe care le ofera in iunie.

Voi ce reviste glossy de iunie ati cumparat? Care e cadoul vostru preferat?

(Visited 1,907 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!