reviste cadouri mai 2015

Luna mai nu vine cu surprize in ceea ce priveste revistele cu cadouri, as spune ca oferta e chiar mai slaba decat in luna aprilie. Cu toate asta, ca sa nu intrebati prea mult pe la chioscurile de ziare, am zis ca n-ar strica sa aveti informatiile la un click distanta.

Glamour (7,90 lei) nu contine niciun insert, iar Elle (12,90 lei) vine insotita de suplimentul Elle Kids. Femeia (7,99 lei) contine doua mostre: L´Oreal Paris Revitalift Laser X3 si Elmiplant Skinnergy Refresh It Crema-gel hidratanta pentru ten normal/mixt SPF 15. Mostrele Elmiplant Skinnergy sunt o noutate absoluta, gama este proaspat lansata si ar trebui sa fie disponibila la raft, asa ca n-ar strica sa incercati o mostra inainte de a achizitiona produsul full-size.

Unica (17,90/10,90 lei) este singura revista care ofera un cadou, este vorba despre cartea Barbatii de pe canapeaua mea. Povesti adevarate despre sex, dragoste si psihoterapie. Daca va intereseaza subiectul, e o afacere buna, intrucat cartea costa cam 20 de lei, cumparand-o impreuna cu revista o luati mai ieftin si-aveti si material de citit duminica dupa-amiaza, pe langa blogurile voastre preferate.

Voi ce reviste ati cumpara(t) in luna mai? Ce parere aveti de oferta slaba de cadouri oferite de publicatiile romanesti?

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

P.S.: Nu uitati de Scoala de Beauty Blogging L’Oreal! Cursurile sunt in toi si eu am nevoie de toata sustinerea voastra!

(Visited 1,612 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!