Nu am vrut sa ratez editia de noiembrie din seria lunara de articole despre reviste cu cadouri, atata doar ca deocamdata nu au iesit prea multe reviste la chioscurile de ziare. Eu urmaresc online aparitia lor si mi se pare ca in ultima perioada exista o aplecare mai mare catre editiile online ale revistelor, de parca fortele s-ar concentra mai degraba in zona aceasta decat in print. Exista categorii ample dedicate modei si frumusetii pe site-urile revistelor, dar eu recunosc, astept fiecare final de luna sa vad ce ne-au mai pregatit redactiile glossy.

Luna aceasta, Glamour (10,99 lei) implineste 11 ani de la aparitie, insa nu am gasit informatii despre vreun cadou aniversar. Ma astept sa contina macar ceva mostre, asa ca daca ati cumparat cumva revista si vreti sa-mi dati o mana de ajutor, dati-mi de stire sa adaug in text.  Mostrele din revista sunt: un insert de mancare de pisici de la Sheba, o mostra de ruj lichid MARK de la Avon, o mostra absorbant Everyday Sensitive, o mostra fond de ten Ivatherm, nuanta 02. Multumesc, dragi cititoare!

Unica (10,99 lei/14,99 lei) contine o apa micelara de la Yves Rocher, un produs care nu e la prima aparitie alaturi de revistele glossy. Daca ati incercat-o, lasati-mi in comentarii impresiile voastre despre acest produs.

Avantaje (12,99 lei) ofera o masca de par Loncolor si cateva mostre similare cu cele din Glamour: plicul Sheba, absorbant Everyday si un plic de Perwoll.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Cam atat deocamdata din sfera revistelor glossy. Pe masura ce vor mai aparea reviste sau cadouri interesante, planuiesc sa mai aduc noutati acestui text si, dupa cum stiti deja, va rog si pe voi sa ma ajutati in masura in care cumparati sau descoperiti la chioscurile de ziare reviste cu cadouri despre care vreti sa spunem si altora – stiti voi, ca sa ne bucuram cu toate de o lectura glossy intr-o zi rece si ploioasa de toamna.

Ce reviste cu cadouri cumparati in luna noiembrie?

(Visited 1,899 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!