M-am declarat in mai multe randuri fanul revistelor cu cadouri! Toata lumea are de castigat: cititoarele achizitioneaza un produs tentant la un pret redus, revistele se vand ca painea calda, companiile isi promoveaza produsele (daca sunt de calitate s-ar putea sa il mai vrei o data si o sa il cumperi si la pret intreg).

Luna aceasta m-a tentat The One pentru ca venea impreuna cu o crema hidratanta pentru corp Ivatherm de 100 ml (cea din fotografie are 200 ml, este poza oficiala de pe site pentru ca cea achizitionata de mine a ramas la serviciu momentan). Cand sunt la serviciu, mi se intampla de multe ori sa-mi simt pielea foarte aspra pe picioare sau pe brate si aveam nevoie de o crema pe care sa o aplic repede. Bineinteles ca mi-ar fi fost mai utila in vara, dar inca port tricouri, deci bratele imi sunt la vedere si dupa ce ma infofolesc serios, o voi folosi pe maini (actuala isi pregateste iesirea din scena, oricum nu m-a incantat si o sa va scriu curand despre ea).

Astea au fost motivatiile mele sa-mi achizitionez crema, pentru ca dupa continutul revistelor nu prea ma mai dau in vant. In plus, The One nu e o revista pentru “toti muritorii”, cel putin la capitolul frumusete si moda, pentru ca propunerile lor imi depasesc obscen bugetul. Eh, probabil ca nu sunt eu in target.

Revenind la cadou, v-am tentat eu sau v-ati achizitionat deja revista? Ce ati cumparat luna asta? Va plac revistele cu cadouri?

L.E.: Am uitat ce era mai important: pretul! Revista cu crema poate fi achizitionata cu 12,9 lei. Nu uitati ca tubul are doar 100 ml, dar tot e o afacere buna pentru ca in farmacii gasiti crema de 200 ml cu aproximativ 49 lei (asa am gasit-o eu pe net, cel putin). 

(Visited 89 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!