Anul acesta am avut un concediu minunat, intr-un loc unde nu mai fusesem: Kusadasi. Ne-am dorit mult sa ajungem acolo si sa avem o vacanta minunata, chestie care era cat pe ce sa nu se intample deoarece am suferit o interventie chirurgicala cu 3 saptamani si jumatate inainte de plecare si nu stiam daca o sa ma simt in stare sa calatoresc.

Pana la urma am plecat, iar cand am ajuns, am avut surpriza sa fie frig. Era luna mai si ne temeam ca se va intampla asta. Am stat in pantaloni lungi si pulover in prima zi si am fost putin dezamagita.

 Dimineata, cand ne-am trezit, surpriza: soare si frumos!

Am scos repede costumul de baie si m-am asezat pe un sezlong la piscina. A inceput programul zilei de acolo cu o melodie foarte potrivita contextului. Stiu ca ea are un mesaj mai profund, insa pentru mine asta e semnificatia ei: o zi frumoasa de concediu!
Cum deja a venit toamna si frigul se instaleaza confortabil, prefer sa imi aduc aminte ca in luna mai, eu stateam la piscina, pe un sezlong, la umbra palmierului, cu o carte buna in fata si un cocteil alaturi si ascultam:

(Visited 67 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!