Am primit cu mare entuziasm cateva oje noi in colectia mea din partea Cosmania. Aparent, niciodata nu pot avea prea multe, mai ales cand e vorba de unele care sclipicesc de-mi iau ochii… Am gasit mai multe bunatati in colet, dar recunosc ca ojele mi-au atras cel mai mult atentia!

Cum textura ojelor Holiday o stiam de la cea achizitionata de mine, am ales din colet Jolly Jewels, nuanta 114.

Oja cu numarul 114 este practic o infuzie de glitter mov mai mare si mai mic, peste care s-a adaugat si glitter auriu, de dimensiuni mai mari. De oriunde te uiti la sticla, sclipirile iti acapareaza privirea (daca esti ca mine, bineinteles, a sucker for glitter).

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Odata aplicata, arata pe unghii ca un globulet de Craciun:

Cum camera nu poate sa-i surprinda lucirile, am lasat si o fotografie nefocalizata, parca aici sclipeste si mai si:

Aplicarea este usoara, pensula este subtire si lunga, ia suficient produs si il aplica uniform. Eu am optat sa dau doua straturi subtiri, ca sa fie mai compact sclipiciul.

Este cunoscut faptul ca ojele texturate sunt mai greu de sters de pe unghii decat cele normale, iar cea mai recomandata tehnica este plasarea unei dischete de bumbac cu acetona pe fiecare unghie si invelirea intr-o folie de aluminiu. Dupa cateva minute, se da jos invelisul si se sterge ce a mai ramas pe unghie. Metoda asta chiar functioneaza si vi-o sugerez pentru a va usura viata si a va bucura de manichiuri texturate cat mai des.

In ceea ce priveste rezistenta, la primul experiment nu a excelat caci a doua zi mi-a sarit de pe doua unghii, asa ca data viitoare o sa ii aplic si un topcoat peste. Totusi, avantajul acestui tip de oja texturata este ca se poate corecta si ascunde usor daca sare, pentru ca nu se vede daca nu este uniforma.

Pretul unei oje variaza intre 11,7 lei (atat e pe Cosmania) si 14 lei (in magazinul din Bacau unde le-am gasit eu). E mai mult decat ne-a obisnuit brandul Golden Rose, dar si culorile si texturile sunt cu mult mai speciale. Jolly Jewels 114 e o incantare pentru ochii mei si sper ca pe viitor sa gasesc o metoda de a o aplica astfel incat sa imi reziste mai mult pe unghii.

Ati incercat Jolly Jewels? Ce experiente aveti cu ele?

(Visited 573 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!