Cand vine vorba de lacuri de unghii, intotdeauna gravitez catre nuantele inchise de grena si mov. Nu conteaza cate variatiuni ale culorilor am acasa, daca ma uit la un stand de oje, intotdeauna le admir intai pe cele din sfera asta de culori. Asa am si ajuns sa am cateva destul de similare, pana mi-am propus sa nu mai cumpar… Desi cu greu ma abtin.

 

Din acelasi motiv admir pe mainile altora culorile acestea si n-am putut rata sansa de a purta OPI Vampsterdam cand am gasit-o la sora mea. Am admirat-o de foarte multe ori pe Internet, mi-am propus sa o si iau eventual daca o sa o gasesc la un pret bun, desi numai de inca o oja grena inchis nu am nevoie… Ei, macar mi-am satisfacut curiozitatea de a vedea cum arata pe mainile mele… Si acum vi-o arat si voua:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Culoarea e foarte bogata, calda, cu cateva sclipiri sidefii pe care nu prea am reusit sa le surprind. E un grena inchis cu o usoara tenta de maro, numai buna de purtat toamna, desi eu n-am nevoie de astfel de pretexte sa port asemenea culori. Pensula OPI faciliteaza mult aplicarea, din punctul meu de vedere, cele doua straturi s-au uscat relativ repede si, dupa un strat de OPI RapiDry, am purtat Vampsterdam vreo cinci zile, moment in care arata cam tocita la varfuri.

Pozele sunt facute spre finalul aventurii noastre, de aceea se si vad putin varfurile albite, insa eu sunt multumita de cum a rezistat si de cat de frumoasa a fost. Vremea in zilele acelea nu m-a ajutat la poze, au fost cateva zile extrem de mohorate, dar eu nu puteam lasa bunatate de oja nesurprinsa in poze.

Vampsterdam face parte din colectia Holland, lansata de OPI in 2012, iar oja a fost achizitionata de pe Fragrance Direct si a costat 2 lire, o data cu OPI Tickle My France-y.

Cum vi se pare culoarea? Voi ce purtati zilele astea?

(Visited 186 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!