Am primit provocarea asta de la Macnetize acum aproape o luna, dar am decis s-o onorez cand am pus mana si pe o gentuta demna de aratat pe aici. Desi o “amenintasem” cu un geamantan, pentru ca dimensiunile gentii sunt reduse, si continutul ei a trebuit sa fie limitat la strictul necesar.

Mi-am mai dezvaluit o data secretele din geanta (imi pare rau ca n-am postat si geanta, caci chiar nu-mi aduc aminte ce purtam pe atunci), dar au trecut aproape doi ani de atunci si-am schimbat sezonul, asa ca a trebuit sa accept provocarea lansata.

Aceasta este geanta:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Este de la Oasap, am primit-o de sase zile si-am purtat-o in cinci dintre ele… asta spune multe, nu? :D Totusi, mi-am luat o mica teapa, caci din pozele de pe site am crezut ca bareta si clapeta sunt albe, insa e un bej-galbui, asa ca n-o pot purta chiar la toate perechile de sandale, asa cum imi doream.

Ca dimensiuni, as zice ca e micuta, cel putin pentru nevoile mele. Eu sunt in stare sa pun si-un crocodil in geanta, asa ca am cateva genti mari si cateva mici, ca sa fiu fortata sa ma limitez. Asa am ajuns sa am in geanta strictul strictului necesar si geanta e plina ochi:

Ce se ascunde in ea?

  • ochelarii de soare – am o singura pereche, sunt de la Polaroid si au o forma clasica. Ii am din mai 2009 si i-am purtat ori de cate ori am simtit nevoia, fie vara, fie iarna, inclusiv in piscina (vedeam mai bine printre stropii de apa de pe lentile decat fara ochelari) pentru ca am ochii sensibili la lumina.
  • chei – un pumn de chei, as adauga; m-a amuzat sa vad ca am acelasi breloc ca acum doi ani
  • rujul, in functie de ce port in ziua respectiva – aici e un gloss Yves Rocher, si creionul de buze Trendy Nude, se potriveste cam la toate rujurile si glossurile pe care le folosesc eu
  • o tipla de la chioscurile RATB cu acte, abonamente, bilete de autobuz si alte asemenea
  • portofel
  • telefon, in husa mereu pentru ca a suferit un accident la vreo trei saptamani dupa ce l-am luat si tare rau mi-a parut

Cam atat imi incape in aceasta geanta, daca insistati va pot arata si ce ascund intr-o geanta mai mare.

Ia sa vedem acum, ce cititoare si bloggerite doresc sa imi dezvaluie continutul gentii lor?

 

(Visited 164 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!