Cum lucrez dupa-amiaza saptamana asta, in timp ce-mi faceam un cappuccino minunat de savurat in liniste, am avut o mica revelatie. Sa va explic: ca tot romanul constiincios, aseara ne-am alaturat maselor care faceau cumparaturi pentru Craciun. Ne-am dus tarziu, pe la noua, si aparent in Bacau se cam impartisera pijamalele la ora aia ca nu era foarte aglomerat. Cum noi nu vom face Craciunul in Bacau, ci la parinti, nici n-am cumparat mare lucru, doar cateva cadouri si chestiute strict necesare (gen saci de gunoi pentru ca desi avem un cos imens, mai nou ducem gunoiul zilnic… nu ma intrebati cu ce-l umplem, asta ma intreb in fiecare zi!).

Revenind, unul dintre cadourile pe care le-am cumparat a fost o borsetuta pentru cosmetice pe care vreau sa o daruiesc unei doamne dragi. Mi s-a parut o idee interesanta pentru ca i-am luat si o trusa Sleek Oh So Special si ca sa creasca suspansul, cand o sa desfaca darul, o sa gaseasca initial doar borseta si abia apoi trusa. Oricum, eu intotdeauna gasesc ce sa fac cu astfel de obiecte, le umplu cu accesorii de par, cu obiectele pentru manichiura etc., deci sunt sigura ca va fi folosita in scopuri nobile daca are deja o trusa la care nu vrea sa renunte. Iata si dragalasenia:

Si cum studiam eu trusa (am observat abia acum inelul acela metalic si incercam sa-mi dau seama care o fi utilitatea lui practica… sa agati trusa?!), am observat eticheta:

Vanity bag!!! Suna asa de bine si un pic narcisist, asa, exact pe gustul unei devoratoare de cosmetice… Si m-am trezit din nou gandind ce fain suna anumite expresii sau nume in engleza si ce banale sunt denumirile in limba romana!

Voi cum va numiti trusa de cosmetice? Ati gasit un nume la fel de interesant ca varianta englezeazca?

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

 

(Visited 51 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!