Prima mea intalnire cu cremele de maini Cosmetic Plant dateaza de vreo trei ani, cand am primit varianta cu ulei de catina si masline, despre care am scris aici. Mi-a placut mult la vremea respectiva si, desi planuiam sa o mai cumpar, lucrul asta s-a intamplat abia anul acesta, in iarna, pe cand ma aflam la Cluj.

Intamplarea a facut ca la ceva timp dupa, am primit cea mai noua crema de maini din gama Cosmetic Plant, cu ulei de argan si aloe si am inceput imediat sa o folosesc. Imi place chiar mai mult decat varianta cu ulei de catina si masline!

crema maini cosmetic plant

crema maini cosmetic plant

Crema de maini cu ulei de catina si masline se afla la birou si o folosesc macar o data pe zi. Intra destul de repede in piele, dar este suficient de hidratanta incat sa imi scape mainile de senzatia de piele uscata. Iata specificatiile ei si lista de ingrediente:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

crema maini cosmetic plant

Noutatea Cosmetic plant, crema cu ulei de argan si aloe se afla in sertarul cu cosmetice de la noptiera, ma dau cu ea in fiecare seara. Este si ea foarte hidratanta, se intinde usor pe piele si se absoarbe repede.

crema maini cosmetic plant

De ce imi place mai mult noua crema cu ulei de argan si aloe?

Pentru ca intra mai repede in piele si pentru ca are un ambalaj mult mai inspirat: design-ul este mai actual, capacul se deschise simplu, prin ridicare, nu trebuie desfiletat si infiletat ca la varianta veche si orificiul prin care iese produsul este mai mic si permite dozarea mai usoara.

crema maini cosmetic plant

Ce imi place la crema cu ulei de catina si masline?

Capacitatea de hidratare si faptul ca nu si-a schimbat proprietatile in timp. Asa cum spuneam, prima experienta cu produsul dateaza de acum trei ani si intre timp nu am observat sa-si schimbe calitatile, este la fel de buna ca atunci.

Oricare dintre variante ati incerca-o, au pret prietenos, intre 7,5 si 9 lei le-am gasit eu in supermarket sau la plafar. In Bacau se gasesc mai usor in plafar decat la supermarket, unde le-am tot vanat, dar nu le-am vazut niciodata. Le puteti comanda si de pe cosmeticplant.ro.

Ati folosit produse Cosmetic Plant? Care este crema voastra de maini preferata?

(Visited 977 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!