Daca e un produs de machiaj pe care il apreciez si mai mult de cand am copil, acela e clar rimelul sau mascara (s-ar putea sa aiba ceva concurenta de la anticearcan, revin cu detalii si despre el curand). Dintotdeauna mi-au placut genele definite, voluminoase, lungi, dar de cand am nascut si timpul alocat machiajului s-a redus semnificativ, mascara e uneori singurul produs de machiaj pe care il aplic la ochi pentru ca ma face sa arat mai odihnita si imi deschide privirea.

Asa se face ca am mari pretentii de la el: vreau sa evidentieze ochii si sa compenseze pentru lipsa fardurilor, vreau sa alungeasca si sa defineasca genele si sa nu curga pentru ca n-am mereu timp sa verific in oglinda rezistenta machiajului. Si mi-a iesit in cale un rimel care le marcheaza pe toate si chiar m-a impresionat: Maybelline The Falsies Push Up Angel, are un nume lung, proportional cu lungimea pe care o da genelor mele.

M-a uimit periuta sa atunci cand l-am desfacut prima data, are o forma foarte SF si perii foarte scurti (mi-a amintit de L’Oreal Telescopic (review), alt rimel care m-a impresionat, desi la inceput am fost sceptica). Cred ca tocmai periuta sa face o treaba excelenta la capitolul definire si alungire. Nu exceleaza la capitolul volum, dar nici nu ii simt lipsa prea tare, dupa cum puteti observa si voi in fotografiile inainte/dupa:

Inainte/dupa Maybelline The Falsies Push Up Angel
Inainte/dupa Maybelline The Falsies Push Up Angel pe gene intoarse cu ondulatorul Shu Uemura

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Ca sa fie si mai lamuritor review-ul meu, am facut poze atat cu produsul aplicat pur si simplu pe gene (intr-una din zilele in care purtam doar rimel, anticearcan si balsam de buze), dar si cu Maybelline The Falsies Push Up Angel aplicat pe genele intoarse cu ondulatorul Shu Uemura (review) intr-o zi cand am avut mai mult de 2 minute la dispozitie sa ma machiez. Mie imi plac rezultatele in ambele situatii, mi se pare un produs tare reusit si face o mare diferenta atunci cand il aplic.

O alta bulina alba pentru Maybelline The Falsies Push Up Angel e ca a fost misto inca de la primele aplicari, nu a trebuit sa astept sa se usuce putin ca sa aiba efectele pe care le are acum – am mai patit chestia asta cu alte rimeluri si de aceea am simtit nevoia sa punctez.

In ceea ce priveste rezistenta, nu am nimic de reclamat. E drept ca nu prea mai ajung eu in situatii in care sa ma machiez la 7 dimineata si sa ma demachiez pe la 22, 23, dar mi s-a intamplat sa ma machiez in prima parte a zilei si sa apuc sa ma demachiez seara tarziu si niciodata nu am gasit rimel cazut sub pleoapa inferioara sau transferat pe arcada.

Imi place tare mult Maybelline The Falsies Push Up Angel, nu e primul rimel Maybelline pe care il incerc si-mi place (ma gandesc acum la The Rocket, Colossal), dar cred ca imi place cel mai mult dintre toate de la acest brand. Nu-i stiu pretul din magazin, dar cel recomandat e de 38 lei, presupun ca mai apar oferte cu reduceri si chiar merita sa-l incercati, dupa parerea mea.aici L-am gasit cu 29 de lei si ii merita cu prisosinta!

Ati folosi(t) Maybelline The Falsies Push Up Angel?
Care e rimelul vostru Maybelline preferat?

(Visited 1,337 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!