orly rage

Oricand as fi intrebata care e cea mai frumoasa oja pe care o am, raspunsul e simplu: Orly Rage. Daca as fi intrebata dupa ce oja am suspinat cel mai mult, as avea acelasi raspuns: Orly Rage. Si cu toate acestea, urmeaza sa va povestesc despre relatia de dragoste si ura pe care o am cu aceasta oja minunata.

orly rage

orly rage

De ce iubesc Orly Rage?
  • Are cea mai frumoasa culoare rose gold, e cea mai frumoasa oja in nuanta asta pe care am vazut-o si, de fiecare data cand o port, nu-mi pot lua ochii de la ea – mai ales daca e soare.
  • E perfect opaca daca o aplic in doua straturi subtirele.

orly rage

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

orly rage

orly rage

orly rage

orly rage

  • Are o consistenta lichida, care faciliteaza aplicarea.
  • Pensula subtire ajuta si ea la o aplicare uniforma.

orly rage

De ce nu-mi place Orly Rage?

Pentru ca nu rezista absolut deloc pe unghii! Ultima data cand am purtat-o, adica atunci cand am facut si aceste poze, a sarit dupa cateva ore. Si nu s-a desprins pur si simplu de la marginea unghiei, pur si simplu am sesizat ca lipsesc bucati de pe suprafata unghiei! De fiecare data cand o port trebuie sa fiu pregatita sa-mi refac manichiura si, daca o aleg pentru vreun eveniment important, o aplic cat pot de aproape de ora plecarii. Cel mai mult a rezistat decent pe unghii vreo doua zile… dar nu a aratat impecabil de-a lungul lor.

Chiar si asa, sunt suficient de sadica sa o folosesc destul de des, am suspinat dupa ea vreo trei ani (a facut parte dintr-o colectie limitata, Orly Foil FX si a aparut in primavara lui 2010) si pana la urma am primit-o de la sora mea, ceea ce face oja si mai speciala pentru mine.

Cum vi se pare Orly Rage? Ce alte oje rose-gold mai stiti?

P.S.: Nu uitati sa va inscrieti la concurs!

(Visited 661 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!