kurtmann.ro

kurtmann.ro

kurtmann.ro

kurtmann.ro

kurtmann.ro

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

kurtmann.ro

kurtmann.ro

kurtmann.ro

kurtmann.ro

kurtmann.ro

kurtmann.ro

kurtmann.ro

kurtmann.ro

kurtmann.ro

kurtmann.ro

Camasa Vero Moda (Kurtmann.ro) // Pulover Vero Moda (Kurtmann.ro) // H&M Jeans // All Shoes Loafers // Wedding ring // Orly Rage

Nu demult va povesteam despre toamna si despre zilele ei frumoase, acelea care chiar imi plac. Dupa o zi atat de mohorata cum a fost cea de ieri in Bacau, am scos la iveala cateva poze tare dragi mie, facute intr-un loc al copilariei mele: conacul lui Alecu Aslaan din Onesti, unde functioneaza si acum Clubul Elevilor. Cand eram in gimnaziu am frecventat cursurile de literatura (se numea cenaclul Zburatorul pe atunci), cele de pictura si sculptura si cred ca m-am dus si la dansuri de vreo doua ori. Cladirea are asadar o incarcatura emotionala puternica pentru mine si acum mi se pare un cadru idilic pentru fotografii intr-o zi insorita de toamna.

Nu puteam sa ma imbrac altfel decat comod, in hainute vesele de toamna. Preferatul meu este puloverul Vero Moda, il am de doar doua saptamani si l-am purtat foarte des pentru ca e lejer si calduros. Cred ca asa si-a zis multa lume pentru ca nu mai e disponibil pe site-ul de unde l-am comandat. Camasa este intr-o culoare neobisnuita pentru mine, insa cred ca pastelurile nu sunt doar pentru primavara, ci pot inviora o tinuta si o zi innourata de toamna.

Am avut si un musafir la mica sedinta foto, o veverita care isi facea provizii pentru toamna:

veverita

veverita

Voi ce purtati zilele astea? Cum va bucurati/aparati de vremea racoroasa?

(Visited 595 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!