Aceasta ar fi putut foarte bine fi o idee de manichiura pentru Valentine’s, dar desi am purtat-o acum cateva saptamani, nu mi-a trecut prin cap sa vi-o arat inainte de ziua minunata. Ei, nu-i nimic, merge si pentru Dragobete, nu? :D

Dar sa vedem si despre ce e vorba, nu?

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Iar vinovatele pentru aceasta isprava sunt doua oje in nuante tare dragi mie: Rimmel 60 Seconds Princess Pink este baza roz, iar punctele sunt in minunatul rosu OPI From A To Zurich.

Am aplicat oja roz in doua straturi pe toata unghia (peste baza – Orkide Calcium Gel, pe care il folosesc de mai bine de un an), am lasat sa se usuce bine si apoi am facut bulinele cu un instrument de la Avon (pe care nu l-am fotografiat, din neatentie, insa pot sa vi-l arat intr-o postare viitoare si sa scriu cateva impresii despre el, daca sunteti curioase). Avand in vedere ca a fost primul set de buline realizat, eu zic ca au iesit destul de bine, nu?

Manichiura a rezistat vreo cinci zile, iar defectele n-au fost tocmai vizibile deoarece rozul acesta pal seamana bine cu nuanta naturala a unghiei. Mi-a placut ideea si am de gand sa o repet si cu alte oje, mai ales ca nu am talentul si rabdarea de a face chestii mai sofisticate.

In alta ordine de idei, trebuie sa ma adun putin si sa mai caut in dulapul de cosmetice subiecte noi, ca in ultimul timp mi se pare ca n-am scris decat de unghii si cumparaturi – si am si o comanda Asos de prezentat! :D

Cum vi se pare combinatia? Ce culori ati purtat pe unghii in ultimul timp?

(Visited 320 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!