sally hansen cafe au lait

Am redescoperit nuantele nude pentru unghii de cand am inceput sa folosesc ojele Sally Hansen. Combinatia dintre formula faina, rezistenta buna si culori flatante pentru pielea mea deschisa chiar ma satisface pe deplin, asa ca va prezint cea de-a doua nuanta din colectia mea Sally Hansen, Cafe Au Lait, care face parte tot din gama Complete Salon Manicure. Pe prima, Arm Candy, v-am aratat-o aici.

sally hansen cafe au lait

sally hansen cafe au lait

sally hansen cafe au lait

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

sally hansen cafe au lait

Sally Hanse Cafe Au Lait mi se pare un nude usor cald, mi-ar fi placut sa fie puuuutin mai neutru. Are un finish lucios pe unghie si un sidef foarte, foarte fin care nu se vede, dar in schimb face unghiile sa arate foarte bine si sa para si mai luminoase, daca pot spune asta. Alte doua oje nude care-mi plac sunt Rimmel 60 Seconds Caramel Cupcake si Nicole By OPI Southern Charm.

sally hansen cafe au lait

Formula, asa cum scriam mai sus, imi place pentru ca nu lasa dungi sau, daca se formeaza unele fine, se estompeaza de la sine. Si pensula face o treaba buna, fiind taiata rotunjit, iar oja se aplica usor. Totusi, dimensiunile sale generoase pot incurca persoanele cu unghii micute.

In ceea ce priveste textura, mi se pare mai opaca decat Arm Candy, care necesita trei straturi. Cafe Au Lait o vedeti aplicata in doar doua, nu se vede unde se desprinde portiunea libera de patul unghiei, ceea ce inseamna ca acoperirea este buna. Cele doua straturi se usuca repede si, cu un strat de Orly Sec n’ Dry la final, manichiura e privata de accidente (cateva sfaturi despre cum sa nu va stricati oja proaspat aplicata gasiti aici).

Nu ii pot aduce reprosuri in ceea ce priveste rezistenta, pe unghiile mele sta cuminte 4-5 zile fara probleme, timp in care se toceste usor la varfuri. De cand imi tratez unghiile cu uleiuri vegetale, exfolierea sau unghiile rupte sunt o amintire urata, nu prea am mai avut probleme de acest gen si asta se reflecta clar si in rezistenta manichiurii.

Ojele Sally Hansen se gasesc la 35-40 lei in DM, Douglas, Kendra, daca sunteti din Bacau mergeti la Alice Cosmetics (vis-a-vis de hotel Decebal, langa magazinul Elegant), are un stand mult mai mare si mai ofertant decat cel din DM, spre exemplu. Cel mai bun pret l-am gasit online, la **, unde ojele costa 25 lei. Cei 14,7 ml ajung pentru multe, multe manichiuri, asa ca daca sunteti genul care prefera mai putine culori de buna calitate, va recomand sa incercati ceva din gama asta.

Care e oja voastra nude preferata? Ati incercat ojele Sally Hansen?

(Visited 1,509 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!